APPLE BI OVE NEDELJE MOGAO DA LANSIRA NOVE IPAD-OVE, MACBOOK-OVE: Sve što znamo do sada
Foto: Shutterstock

Novi modeli

APPLE BI OVE NEDELJE MOGAO DA LANSIRA NOVE IPAD-OVE, MACBOOK-OVE: Sve što znamo do sada

Tech -

Apple bi ove nedelje mogao da predstavi nove iPad-ove, Macbook-ove i drugu dodatnu opremu, navodi se u izveštaju Macrumors-a.

Iako tačna lista proizvoda koji će biti objavljeni ove nedelje nije jasna, prethodne glasine sugerišu da bi Apple mogao da rekonstruiše svoje Pad Air Pro modele, da najavi novi iPad Air od 12,9 inča zajedno sa ažuriranjima Magic Keyboard-a za iPad i dva nova MacBooks.

Nedavni izveštaj Bloombergovog Marka Gurnmana takođe je primetio da, iako Apple obično održava događaj da prikaže takva lansiranja, kompanija će umesto toga najavljivati ove nove proizvode preko svoje web stranice, praćene brojnim online video zapisima i marketinškim kampanjama. Međutim, Gurnman napominje da bi ovi novi uređaji mogli biti lansirani negde u martu ili aprilu.

saveti, antivirus, iPhone, preporuke, podaci, programiranje, Apple
foto: Promo

KOJA SU VEROVATNA LANSIRANJA OD STRANE APPLE-A?

Apple će verovatno lansirati dva nova iPad Pro modela sa M3 čipsetom kompanije i sa OLED ekranom. Aktuelno ažuriranje iPad Pro će biti prvo renoviranje linije od kada je trenutni dizajn lansiran 2018. U međuvremenu, priča se da novi iPad Pro modeli imaju pejzažnu Face ID kameru i mogu takođe da sadrže OLED ekrane, što obećava poboljšane kontrast boja i povećanje energetske efikasnosti u odnosu na tradicionalne mini-LED ekrane.

photoshop, Apple, aplikacije, edukacija, posao, illustrator, dizajn, ipad
foto: Promo

Štaviše, Apple takođe navodno radi na lansiranju prvog iPad Air ekrana od 12,9 inča. Novi iPad Air od 12,9 inča će verovatno imati sličan dizajn kao i sadašnja generacija kao iPad Air sa tankim kućištem i dizajnom na celom ekranu. Najnoviji Apple tablet mogao bi da ima Touch ID dugme na vrhu i rešetke zvučnika na dnu slične prethodnoj generaciji.

Pored toga, Apple entuzijasti mogu da se raduju renoviranoj liniji MacBook Air-a, dostupnoj u veličinama ekrana od 13 inča i 15 inča. Očekuje se da će ove modele pokretati najnoviji Apple-ovi M3 procesori, koji će zameniti trenutne M2 iteracije. Očekuje se da će novi MacBook Air pružiti poboljšane performanse i efikasnost, zadovoljavajući rastuće potrebe korisnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track