NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Ghost of Tsushima stiže na PC!
Foto: Shutterstock

Konačno konkretna najavA!

NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Ghost of Tsushima stiže na PC!

Tech -

Nakon meseci i meseci šuškanja koja su se pojavljivala na raznim mestima da će Ghost of Tsushima stići do PC igrača, konačno imamo i zvaničnu potvrdu da će se to desiti.

Poslednja prava Playstation 4 eksluziva je prvobitno ugledala svetlost dana jula 2020., a nakon toga i avgusta 2021. za noviji Playstation 5, nakon skoro pune četiri godine i PC igrači biće u mogućnosti da se otisnu u samurajski Japan.

16. maj je najavljeni datum izlaska, na igri radi Nixxes Software, tim koji je u svetu video-igara među najiskusnijima u portovanju igara, faktički se samo tim bave od osnivanje kompanije što je bilo pre punih 25 godina. Holandski tim kupljen je od strane Sonyja baš iz tog razloga, jer je Sony znao da će se nova politika kompanije svoditi na prebacivanje svojih ekskluziva na PC. Uz njih naravno, na igri će raditi i originalni kreatori naslova – studio Sucker Punch.

Što se same igre tiče, ona dolazi u svom Directors Cut izdanju, što znači da će obuhvatiti i DLC sadržaj. Igra će podržavati ultraširoke monitore i otključan FPS, DLSS 3, AMD FSR 3 kao i Intel XESS tehnologije, ako posedujete kontroler od Playstation 5 konzole on će koristiti svoj pun potencijal.

Igra će i dalje zadržati Legends kooperativni mod, kao i specijalni vizuelni Kurosava mod. Ako igru kupite u pretprodaji, dobićete neke bonuse, kao što je specijalni konj u New Game plus modu i skinovi za protagonistu Džina.

Izvor: SK/Kurir/Darko Mulic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track