WHATSAPP NE PRESTAJE SA PROMENAMA: Ne morate više da kopate po važnim porukama, samo ih "zakačite"
Foto: Shutterstock

nova pogodnost

WHATSAPP NE PRESTAJE SA PROMENAMA: Ne morate više da kopate po važnim porukama, samo ih "zakačite"

Tech -

WhatsApp je dozvolio korisnicima da zakače samo jednu poruku kada je funkcija pokrenuta.

WhatsApp je upravo olakšao beleženje važnijih poruka iz razgovora. Šef Meta Mark Zuckerberg i šef WhatsApp-a Will Cathcart najavili su na svojim WhatsApp kanalima da ćete sada moći da zakačite do tri poruke na vrh ćaskanja, omogućavajući vam brz pristup svim informacijama koje želite.

Kao što smo napomenuli, mogli ste da zakačite samo jednu poruku od trenutka kada je funkcija pokrenuta u decembru do sada. Ali sa ovim ažuriranjem, možda više nećete morati da čuvate, recimo, adrese ili recepte koje dobijete od prijatelja u odvojenim datotekama sa beleškama.

Aplikacija za razmenu poruka u vlasništvu Meta takođe je ažurirala svoj centar za pomoć kako bi odražavala novo pravilo za tri poruke. Možete da zakačite ne samo tekstualne poruke, već i slike i ankete, i one će ostati na vrhu ćaskanja 24 sata, 7 dana ili ceo mesec.

WhatsApp
foto: Shutterstock

Ako zakačite samo jednu poruku, ona će se pojaviti kao baner za ćaskanje. Ali ako zakačite više, baner pokazuje koliko je poruka zakačeno, a najnovija se pojavljuje prva kada je dodirnete.

Da biste zakačili poruku, potrebno je samo da pritisnete na nju, izaberete „zakači“ i odaberete trajanje koje želite. Možete da otkačite poruke na isti način ako ne želite da ih više vidite na vrhu vašeg ćaskanja pre isteka roka koji ste postavili. Još u decembru, WhatsApp je takođe predstavio glasovne poruke koje se samouništavaju za one koji žele dodatni sloj sigurnosti i privatnosti. A ako je nepotvrđeni izveštaj koji je objavljen ranije ove godine istinit, onda bismo mogli očekivati da će usluga u budućnosti pokrenuti mogućnost deljenja datoteka nalik AirDrop-u.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track