Ažurirajte svoju Yotube Music aplikaciju - čeka vas dosta prijatno iznenađenje u dizajnu!
Foto: Shutterstock

NOVITETI

Ažurirajte svoju Yotube Music aplikaciju - čeka vas dosta prijatno iznenađenje u dizajnu!

Tech -

Google ažurira aplikaciju YouTube Music za Android sa redizajniranim listom za deljenje, koji izgleda organizovanije/sofisticiranije i zauzima mnogo manje prostora na ekranu u poređenju sa starijom. Novi dizajn lista za deljenje je isti kao onaj koji se nalazi u aplikaciji YouTube za operativni sistem.

Do sada, kada ste kliknuli na dugme Deli, aplikacija je prikazivala meni koji je vertikalno zauzimao najmanje dve trećine ekrana. Pokazao vam je opciju da kopirate vezu do pesme, kao i sve aplikacije na vašem telefonu gde možete da delite numeru.

Sada, kada kliknete na dugme Deli, aplikacija prikazuje meni koji je mnogo kraće veličine. Na vrhu ima mrežu opcija, koja uključuje opciju za deljenje pesme koristeći Deljenje u blizini i četiri aplikacije gde možete da delite numeru. Ispod toga vam daje opciju da kopirate vezu do pesme i opciju da prikažete listu drugih aplikacija instaliranih na vašem uređaju gde možete da delite pesmu.

printscreen YT
printscreen YTfoto: D.M.

U mogućnosti smo da pristupimo redizajniranom listu za deljenje u najnovijoj stabilnoj verziji aplikacije (verzija 6.44.54) na našim Galaxy S23 i Galaxy S24+. Google bi trebalo da ga uvede u druge regione dok govorimo. Dakle, ažurirajte YouTube Music na svom telefonu da biste uživali u novom listu za deljenje. Takođe je uživo na YouTube Music-u za iOS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track