PRVE SLIKE SE POJAVILE I PRE LANSIRANJA? Huawei Watch 4 Pro Space Exploration sat osvanuo na mrežama u Kini (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

NOVITET

PRVE SLIKE SE POJAVILE I PRE LANSIRANJA? Huawei Watch 4 Pro Space Exploration sat osvanuo na mrežama u Kini (FOTO)

Tech -

Predstojeći Huawei Watch 4 Pro pametni sat u izdanju Space Exploration pojavio se pre zvaničnog lansiranja na slikama uživo koje najavljuju njegov debi

Iako je Huawei Watch 4 serija pametnih satova lansirana još u maju prošle godine, deluje da će joj se uskoro pridružiti i novi član, kao dodatna verzija za Pro model uređaja. Naime, Huawei Watch 4 Pro u Space Exploration izdanju uočen je na slikama uživo na kineskim društvenim mrežama.

To ukazuje da ćemo njegov debi verovatno videti uskoro, a same slike prikazuju tamno kućište od titanijuma i kaiš za sat sa crvenim detaljima.

1 / 3 Foto: Printscreen

TC4 titanijum koji je upotrebljen na „običnom“ Watch 4 Pro modelu već ima ocenu za upotrebu u vazduhoplovstvu, tako da će verovatno i naredna verzija imati snažan titanijumski materijal. Predstojeći sat trebalo bi da stigne sa HarmonyOS 4.0 verzijom softvera direktno iz kutije, piše GSMArena.

Ovo verzija donosi nekoliko ažuriranja kao što su mogućnost procene srčane aritmije, nova lica sata, režim „intervalnog treninga“ i optimizacije sistema.

Izvor: Benchamrk/Kurir/Darko Mulic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track