APLIKACIJA KOJA ĆE BITI LJUT RIVAL INSTAGRAMU: Lansiranje sve je bliže, a iza nje stoji TikTok
Foto: Shutterstock

nova FOTO aplikacija

APLIKACIJA KOJA ĆE BITI LJUT RIVAL INSTAGRAMU: Lansiranje sve je bliže, a iza nje stoji TikTok

Tech -

TikTok planira da objavi novu aplikaciju za deljenje fotografija koja bi mogla da parira Instagramu. U obaveštenju poslatom korisnicima, TikTok kaže da pokreće „novu aplikaciju za objave sa fotografijama“ pod nazivom TikTok Notes.

U obaveštenju se kaže da će deliti „postojeće i buduće javne TikTok foto postove“ u TikTok beleškama, a nova URL adresa photo.tiktok.com (arhivirana verzija) takođe se nakratko pojavila na mreži sa upitom da otvorite post u aplikaciji TikTok Notes. Sudeći po slici uključenoj na sajtu, izgleda da ćete moći da napišete i kratak opis svoje fotografije.

TikTok kaže da „istražuje načine da osnaži našu zajednicu da kreira i deli svoju kreativnost sa fotografijama i tekstom u namenskom prostoru za te formate“, ali nije rekao kada planira da objavi aplikaciju.

Prvi put smo čuli za mogućnost TikTok aplikacije za deljenje fotografija prošlog meseca, kada je TheSpAndroid iskopao kod unutar aplikacije koji je sugerisao da radi na aplikaciji pod nazivom TikTok Photos.

Ali sada, izgleda da se ta aplikacija približava zvaničnom lansiranju i mogla bi biti ozbiljan konkurent Instagramu. TikTok beleške će verovatno biti unapred popunjene svim fotografijama koje su korisnici TikTok-a već podelili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track