Prave bežične slušalice sa popravljivim dizajnom i baterijama koje može zameniti korisnik
Foto: D.M., Printscreen YT

Fairphone Fairbuds

Prave bežične slušalice sa popravljivim dizajnom i baterijama koje može zameniti korisnik

Tech -

Kompanija koja stoji iza linije Fairphone zvanično je lansirala Fairbuds slušalice koje uključuju mnogo delova koje može zameniti korisnik i koji se mogu popraviti, uključujući baterije.

Mnogi brendovi nude Bluetooth slušalice za uši, ali mana je to što se mnoge od njih potpuno ne mogu popraviti, sa verovatnoćom u budućnosti na deponijama. Koristeći svoju stručnost kao etički brend pametnih telefona, Fairbuds iz Fairphone-a bi mogao biti najetičnija opcija za bežični audio na tržištu danas.

Fairbuds nisu prvi takav proizvod holandskog tehnološkog brenda. Možda ste svesni Fairbuds XL, slušalica za uši sa dizajnom pogodnim za popravku. Ovo osnovno načelo je primenjeno na najnovije TWS slušalice kompanije, koje imaju zamenljivu bateriju u svakoj slušalici i futrolu za punjenje.

Takođe možete popraviti nekoliko delova na Fairbuds-u, uključujući silikonski prsten, spoljnu školjku kućišta za punjenje i jezgro kućišta za punjenje. Fairphone nudi standardnu dvogodišnju garanciju, ali ako registrujete proizvod na mreži, dobićete dodatnu godinu besplatno.

Ostale osnovne specifikacije uključuju ANC, IP54 ocenu otpornosti na vodu i prašinu i namenski 8-pojasni ekvilajzer kome se pristupa preko Fairphone aplikacije za pametne telefone. Svaka slušalica ima 5 sati sa aktivnim ANC-om ili 5 sati životnog veka bez njega.

Futrola za punjenje obezbeđuje dodatnih 20 sati, ukupno 26 sati. Kućište za punjenje podržava USB-C i potrebno mu je oko 2 sata da se potpuno napuni. 10 minuta bi trebalo da obezbedi Fairbuds-u 1,5 sat reprodukcije muzike. Nažalost, ne postoji podrška za bežično punjenje.

Dvostruka tačka povezivanja vam omogućava da ostanete povezani sa više uređaja istovremeno. Postoje premium drajveri od 11 mm presvučeni titanijumom koji bi trebalo da obezbede malo uma. Fairbuds su dostupni samo u Velikoj Britaniji i Evropi u crnoj ili beloj boji po ceni od 149 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track