LOGITECH IDE KORAK DALJE: Dugme na mišu ili taster na tastaturi pozivaju AI u pomoć
Foto: Shutterstock

Olakšanje korisnicima

LOGITECH IDE KORAK DALJE: Dugme na mišu ili taster na tastaturi pozivaju AI u pomoć

Tech -

Logitech je predstavio novi softverski alat pod nazivom Logi AI Prompt Builder, koji vam omogućava brz pristup funkcijama ChatGPT-a. Prvo morate da povežete određeni taster na tastaturi ili dugme na mišu sa alatkom iz softvera Logi Options+. Nakon toga, možete koristiti taj taster ili dugme kao prečicu da pozovete alatku za pravljenje upita kada vam zatreba.

Prozor sa alatkama se pojavljuje kada ga pozovete, popunjen tekstom koji ste istakli. Već ima funkcije ili „recepte“ koje možete da koristite, kao što su preformulisanje, rezimiranje i kreiranje e-pošte, koji će svoje rezultate zasnivati na tekstu koji ste izabrali.

Logitech
foto: Shutterstock

Međutim, možete kreirati i sopstvene recepte, uključujući i onaj koji može da generiše slike. Unutar svake funkcije, takođe možete podesiti dužinu i ton rezultata dok ne dobijete onaj koji odgovara vašim potrebama. To bi moglo pomoći u sprečavanju prekida vašeg radnog toka ako često koristite AI alate. A ako ne, pa, možda se OpenAI nada da bi ovo moglo da vas natera da koristite ChatGPT.

Logitech kaže da možete pristupiti Logi AI Prompt Builder-u ako imate jednu od njegovih tastatura i miševa koji podržavaju verziju aplikacije Logi Options+ na engleskom jeziku, uključujući MKS, Ergo, Signature i Studio seriju uređaja. Ali imajte na umu da posedovanje jednog od njegovih novijih modela nije garancija da ćete moći da mu pristupite: Verge kaže da su morali da nabave novi miš, jer se njihov model M557 iz 2022. smatrao prestarim za pristup alatu.

Logitech
foto: Shutterstock

Jedan model koji će sigurno biti u stanju da izazove brzi kreator je novo lansirani Logitech Signature AI Edition miš, koji već ima namensko dugme za njega. Dodatak možete dobiti samo sa njegove web stranice u SAD-u i Velikoj Britaniji počevši od ovog meseca za 49,99 dolara.

Ranije ove godine, Microsoft je predstavio namenski taster na tastaturi za pozivanje Copilota, koji takođe pokreće OpenAI tehnologija. Kompanija je rekla da će se Copilot prečice pojaviti u novim računarima koji dolaze ovog proleća, kao i u budućim Surface uređajima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track