VREDE SVAKE PARE: 3 najbolja dodataka za iPhone koji možete kupiti u 2024
Foto: Shutterstock

širok izbor dodataka koji će telefon podići na viši nivo

VREDE SVAKE PARE: 3 najbolja dodataka za iPhone koji možete kupiti u 2024

Tech -

Osim slušalica i maski, telefoni imaju i druge dodatke koji često mogu da budu beskorisni, ali za neke od njih vredi dati novac, kao za neke iPhone dodatke

Iako je glavni fokus kada razmišljamo o uređajima naravno sam uređaj koji koristimo ili želimo da koristimo, kao što je telefon ili računar, ovi uređaji imaju svoje dodatke koji mogu da upotpune korisničko iskustvo. Među takvim stvarima su i popularni dodaci za telefone, a u nastavku pročitajte o dodacima za iPhone telefone za koje vredi dati novac.

Među njima su, prema izboru portala TechRadar: Apple MagSafe punjač, Apple iPhone FineWoven novčanik sa MagSafe-om i Apple AirTag.

Apple MagSafe Punjač

Benefiti MagSafe punjenja mogu da izazivaju pitanja o svrsi jer imati magnetni punjač pričvršćen na zadnju stranu telefona efektivno čini čitavu „bežičnu“ stvar besmislenom. Međutim, zvanični Apple MagSafe punjač apsolutno vredi ulaganja od 39 dolara samo zbog praktičnosti.

Iphone, Apple, Punjač
foto: Shutterstock

Ako imate iPhone 12 ili noviji, ovaj uredni disk napuniće vaš uređaj do 15 W, i nikada više nećete morati da brinete o posedovanju odgovarajućeg kabla za punjenje. Ovo posebno važi ukoliko na primer, pređete sa iPhone 12 koji koristi Lightning na iPhone 15 koji koristi USB-C punjač, jer više nećete morati da ponovo ulažete u novi punjač.

Štaviše, Apple MagSafe Punjač može da napuni i bežičnu futrolu za punjenje AirPods slušalica, tako da ako ste vlasnik nekog od iPhone 15 modela sa USB-C portom i starih generacija AirPods slušalica sa Lightning konektorom, ovo je i dalje jedinstveno rešenje za sve.

Apple iPhone FineWoven novčanik sa MagSafe tehnologijom

Ostajući u MagSafe temi, Apple MagSafe novčanik je još jedan od najboljih MagSafe dodataka dostupnih u 2024. godini. Ovo je jedan od dobrih načina da čuvate svoje kartice sigurno i bez potrebe da nosite pravi novčanik. To je u stvari novčanik koji se može prikačiti za futrolu iPhone uređaja kompatibilnu sa MagSafe tehnologijom, a podržava do tri kartice.

Apple
foto: Shutterstock

Iako je istina da se novi Apple FinveWoven materijal nije svideo kupcima koji su kupili ovakve futrole za telefone, novčanik je kompatibilan sa kompanijskom Find My mrežom, što znači da ćete moći da pratite i locirate svoj novčanik u slučaju da ga izgubite. Za najnovije cene i tipove Apple FineWoven MagSafe novčanika, najbolje je da potražite na samom Apple sajtu namenjen regionu kom živite ili kod ovlašćenih prodavaca u svojoj okolini.

Apple AirTag

Iako Apple AirTag ne spada strogo u iPhone dodatke, ali ako još uvek niste investirali u to, propuštate ozbiljan osećaj mira, tvrdi TechRadar. On je u stvari mali uređaj za praćenje, a dizajniran je da deluje kao ključ za pronalaženje ličnih predmeta.

air tag, Zaštita
foto: Shutterstock

U današnjem svetu u kojem se sve dešava brzo, lako je izgubiti trag sitnicama – i to doslovno, kao i metaforički. Apple AirTag uređaji su odličan način da pratite gde su vaši ključevi, novčanik ili kofer sa svog iPhone-a. A iako je njihova osnovna cena 29 dolara, bićete zahvalni na ulaganju kada shvatite da vaš prtljag, možda nije stigao u avion na aerodromu sa kog polećete.

S obzirom na to da Apple AirTag može da se kupi pojedinačno, kompanija zbog praktičnosti nudi i paket od četiri ova uređaja za 99 dolara, kao i većina nezavisnih prodavaca.

Izvor: Benchmark/Kurir/Darko Mulic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track