SAZNAJTE ZA SEKUND ODAKLE SU MODNI KOMADI KOJE VIDITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Samsung Galaxy S24 serija
Foto: Promo

SAZNAJTE ZA SEKUND ODAKLE SU MODNI KOMADI KOJE VIDITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Samsung Galaxy S24 serija

Tech -

U svetu gde modni stil nije samo način oblačenja, već predstavlja i stil života, dolazak najnovije Samsung Galaxy S24 serije pametnih mobilnih telefona predstavlja istinski vrhunac spoja elegancije, inovacije i funkcionalnosti. Ovi besprekorno oblikovani uređaji ne samo da zadovoljavaju visoke tehnološke, već i postavljaju nove standarde u svetu modernog života, što raduje sve one koji prate trendove, ali idu i u korak sa tehnologijom.

Samsung Galaxy S24 serija pruža vrhunske performanse i niz funkcija koje odgovaraju potrebama savremenog korisnika. Bilo da je u pitanju snimanje trenutaka koji odišu elegancijom ili istraživanje najnovijih trendova na online platformama, ovaj telefon postaje neizostavan pratilac za sve koji žive za trenutak i uživaju u spoju tehnologije i stila.

Samsung
foto: Promo

Revolucionarna Galaxy AI iskustva

Galaxy AI[1] stavlja u središte inteligentne funkcije i karakteristike kojima može olakšati vaša svakodnevna iskustva pametnog telefona i ukloniti prepreke koje koče ostvarenje vašeg punog potencijala. Osim produktivnosti i komunikacije, AI funkcije otvaraju i nove mogućnosti kreativnog izražavanja. ProVisual Engine transformiše iskustvo kamere, pružajući podršku korisnicima od postavljanja savršenog kadra, snimanja impresivnih fotografija u svim uslovima, do uređivanja i deljenja na društvenim mrežama. Sa nadograđenim Nightography mogućnostima, fotografije i video zapisi snimljeni na Galaxy S24 uz Space Zoom su fenomenalni i noću, čak i kada su zumirani, a kada napravite vrhunske fotografije, inovativni Galaxy AI alati za uređivanje omogućavaju jednostavno sređivanje i brisanje.

Ipak kao najinovativniju funkciju izdvajamo Circle to Search, opaciju koja omogućava da sa fotografija koje ste upravo uslikali, pronađete željeni pojam, bez gubljenja dragocenog vremena.

Samsung
foto: Promo

Virtuelno otkriće stila uz Circle to Search funkciju

Sa dolaskom novih vrhunskih modela iz Galaxy S24 serije, odnosno funkcijom Circle to Search koja u pravom smislu prikazuje šta znači veštačka inteligencija, život definitivno postaje lakši i jednostavniji. Ova inovativna karakteristika donosi potpuno novu dimenziju iskustva online šopinga, pružajući jednostavan način da istražite i pronađete sve što vas intrigira na društvenim mrežama.

Vreme je da vaša modna otkrića postanu još dostupnija! Kada na Instagramu, Pinterestu ili bilo kojoj drugoj platformi ugledate haljinu, torbu ili kozmetiku koja vas osvaja, sada je dovoljno samo da zaokružite prstom ili S pen olovkom taj predmet na fotografiji. Circle to Search će automatski aktivirati Google pretragu, pružajući vam sve relevantne informacije o proizvodu - gde ga možete nabaviti i po kojoj ceni.

Ovaj intuitivan proces pretraživanja omogućava vam da istražujete svet oko sebe na potpuno novi način. Bez obzira da li ste zaljubljeni u modu, željni putovanja ili jednostavno želite saznati više o biljkama koje vam se sviđaju, samo dugo zadržite prst na fotografiji, zaokružite željeni objekat i otvorite vrata ka bogatstvu informacija koje donosi Google. Circle to Search nije samo funkcija, već ključ za otključavanje neograničenog sveta mogućnosti na dohvat ruke.

Samsung
foto: Promo

Try Galaxy aplikacija je sada tu!

Podstknut veštačkom inteligencijom, Samsung je napravio značajna ažuriranja aplikacije Try Galaxy kako bi uključio i opcije kao što su Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist, kao I fenomenalnu opciju Circle to Search sa Google-om na više uređaja, tako da i oni neodlučni mogu doživeti Galaxy AI, bez menjanja svog pametnog telefona.

Ne propusti ovu ponudu

Kupovinom izabranih Samsung telefona očekuje sjajan paket poklona – ukoliko se odlučiš za S23, S23 FE, S24 ili Z Flip5 i na poklon dobijaš Galaxy Fit3 i Buds FE slušalice, a ako tvoj izbor ipak padne na Galaxy S24+, S24 Ultra ili Z Fold5, obijaš čak tri poklona, jer te uz Galaxy Fit3 i Buds FE očekuje i Galaxy Tab A9 4/64 WiFi. Promocija traje od 5.4. do 5.5.2024. godine ili kraće zbog isteka zaliha poklona.

Detaljnije o novoj Samsung Galaxy S24 seriji možete pronaći na sledećim linkovima:

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24, S24 Plus

a više o samoj promociji pročitajte ovde

Samsung može u budućnosti da uvede obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje veštačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obaveštenje.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track