LJUBITELJI "RECORDINGA" ĆE SE OBRADOVATI: Stiže novi DJI Mini 4K dron sa kamerom
Foto: Shutterstock

Dan i sat je određen

LJUBITELJI "RECORDINGA" ĆE SE OBRADOVATI: Stiže novi DJI Mini 4K dron sa kamerom

Tech -

DJI je tiho objavio datum izlaska nove 4K mini drona sa kamerom za početnike: DJI Mini 4K.

DJI Mini 4K stiže na Amazon 29. aprila u 9:00 EDT. Na osnovu gomile slike, novi DJI dron izgleda identičan Mini 2 SE, čija je cena nedavno pala na 279 dolara - najniža ikada za bilo koji dron u DJI Mini seriji.

DJI Mini
foto: Shutterstock

Takođe znamo da je DJI zatražio od američke Federalne komisije za komunikacije (FCC) za dozvoljenu promenu klase II na Mini 2 SE, omogućavajući mu da poveća kameru drona ispod 250 grama sa 2,7K na 4K.

Dakle, po svoj prilici, novi DJI dron će biti nadograđena verzija Mini 2 SE sa karakteristikama uključujući 4K kameru, 10 km video prenos, inteligentne režime leta, maksimalno vreme leta od 31 minuta i otpor vetra od 38 km/h (nivo 5).

DJI Mini
foto: Shutterstock

Ono što ne znamo je cena po kojoj će DJI lansirati svoj novi dron. Mini 3, koji je sledeći model, košta 410 dolara sa daljinskim upravljačem RC-N1 i 549 dolara sa DJI RC 5,5-inčnim HD daljinskim upravljačem sa ekranom. Mini 3 može da snima zadivljujuće 4K/30fps HDR video zapise sa realističnim bojama, kako danju tako i noću, i klikne na fotografije od 48MP. Da bi se opravdala razlika u nivou, novi početni dron iz DJI-ja će morati da ostane ispod granice od 350 dolara.

Iako moramo samo da sačekamo sledeću nedelju da bismo dobili više detalja, vredi napomenuti da bi Mini 2 koji se više nije proizvodio mogao da snima i u 4K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track