Razvijena prva srpska aplikacija Nađi.info

Internet vodič

Razvijena prva srpska aplikacija Nađi.info

Tech -
Aplikacija je namenjena desktop računarima i tabletima, a postoji i mobilna verzija za Vindouz fon

BEOGRAD - Domaća kompanija nađi.info je prva u Srbiji razvila aplikaciju koja je u potpunosti bazirana na novom operativnom sistemu Vindouvs osam, a raspolaže sa bazom podataka koju čini 80.000 mesta.

Aplikacija je namenjena desktop računarima i tabletima, a postoji i mobilna verzija za Vindouz fon.

Nađi.info je takođe i prva domaća kompanija, jedina iz celog regiona, koja je primljena u BizSpark Plus program, globalni program kompanije Majkrosoft u koji ulaze izabrani start-up projekti iz celog sveta.

Nađi.info je internet vodič kroz mesta u Srbiji, sa jednom od najvećih domaćih baza podataka sa oko 80.000 mesta.Podaci su svrstani u više od 20 kategorija i nekoliko stotina podkategorija, što omogućava lako i brzo pronalaženje željenog mesta i svih potrebnih informacija (adresa, kontakt telefon, lokacija na mapi, i za preko 80% lokacija, GPS koordinate).

Aplikacija za desktop računare i tablete i mobilna aplikacija za Vindouz Fon već se nalaze i na Vindouz store marketu odakle korisnici mogu potpuno besplatno da ih preuzmu.

Jedan od osnivača nađi.info i glavni developer Igor Marić je izrazio zadovoljstvo što je kompanija dobila mogućnost da uz podršku Majkrosofta razvije aplikaciju za Vindouz osam i tako bude jedna od prvih domaćih aplikacija za ovaj operativni sistem.

""Sa druge strane, osećamo ne malo zadovoljstvo i zbog toga što smo ovih dana, kao prva kompanija iz celog regiona, dobili poziv da se uključimo u Majkrosoft BizSpark Plus program, koji će omogućiti dalji razvoj kompletnog projekta nađi.info"", istakao je Marić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track