Google otkrio najpretraživanija dešavanja u 2012

Najpopularnije na internetu

Google otkrio najpretraživanija dešavanja u 2012

Tech -
Osim Vitni Hjuston, korisnici Gugla su vršili pretrage o smrti kanadske tinejdžerke Amande Tod, kao i glumca Majkla Klarka Dankana, poznatog po ulozi u filmu "Zelena milja", koji je umro od srčanog udara u 54. godini života

LOS ANĐELES - Smrt pevačice Vitni Hjuston, pesma "Gangnam stajl" korejskog repera Saja i oluja Sendi, koja je poplavila delove istočne obale SAD, nalaze se u vrhu traženih pojmova na internet pretraživaču Gugl u 2012. godini.

Prema izveštaju Zeitgeist (Duh vremena), koji svake godine objavljuje ovaj pretraživač, među najpopularnijim ličnostima na Guglu u 2012. godini su Ketrin, vojvotkinja od Kembridža (bivša Kejt Midlton), ekstremni sportista koji je skočio iz stratosfere Feliks Baumgartner i glumac Morgan Frimen.

Osim Vitni Hjuston, korisnici Gugla su vršili pretrage o smrti kanadske tinejdžerke Amande Tod, žrtve maltretiranja preko interneta koja je izvršila samoubistvo, kao i glumca Majkla Klarka Dankana, poznatog po ulozi u filmu "Zelena milja", koji je umro od srčanog udara u 54. godini života.

Takođe među najpopularnijim pretragama na Guglu su i tablet Ajped 3 (iPad) kompanije Epl (Apple), video igrica Diablo 3 i brazilska verzija televizijskog programa "Veliki brat".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track