KURIR ANDROID 2: Udarne vesti na prvi pogled!

Inovativna tehnologija

KURIR ANDROID 2: Udarne vesti na prvi pogled!

Tech -
Uz novu verziju aplikacije stiže i vidžet sa najvažnijim vestima. Na desktopu vašeg telefona videćete vesti automatski ažurirane na svakih 30 minuta. Ukoliko ste ipak nestrpljivi možete i sami osvežiti sadržaj.
1 / 5

Već 100.000 ljudi koristi našu android aplikaciju i za one koji su propustili prvi voz, idealan je trenutak da se prikače na Kurir android 2 ! A, to znači, da od sada možete da saznate udarne vesti i pre nego što udjete u aplikaciju!

Uz novu verziju aplikacije stiže i vidžet sa najvažnijim vestima. Na desktopu vašeg telefona videćete vesti automatski ažurirane na svakih 30 minuta. Ukoliko ste ipak nestrpljivi možete i sami osvežiti sadržaj. Valja napomenuti da prilikom ažuriranja vidžet ne troši megabajte vašeg paketa prilikom svakog ažuriranja, već samo ukoliko postoji nova vest, dakle, ne brinite da li će vam se povećati račun!

U želji da svojim čitaocima priuštimo još udobnije i brže čitanje najnovijih vesti na android uređajima, izvršili smo i optimizaciju i ubrzali rad aplikacije. Od sada naša aplikacija prepoznaje tip mreže kojom pristupate i u skladu sa tim vrši optimizaciju kako bi svi korisnici podjednako lako i brzo mogli da koriste aplikaciju, bez obzira na to koji tip konekcije imate. Dakle, bilo da je u pitanju WiFi ili 3G/HSPA, gde god da se nalazite, vi nećete osetiti razliku!

Za pravilno funkcionisanje vidžeta, potrebno je instalirati ga na memoriji telefona, a ne na eksternoj memoriji. Ukoliko to nije slučaj, u podešavanjima treba uraditi sledeće: settings -> applications -> kurir i onda se klikne "move to phone". Detaljno uputstvo za postavljanje vidžeta na desktop telefona pogledajte u fotogaleriji.

Kurir android 2 možete ažurirati u Guglovoj prodavnici na isti način na koji ste i instalirali aplikaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track