KIBORG VESELJE: Haj-tek ukrasi za Novu godinu

Obradujte sebe i decu prazničnim novotarijama

KIBORG VESELJE: Haj-tek ukrasi za Novu godinu

Tech -
Tradicionalno kićenje jelke, Sneško Belić, pa i raznobojne lampice dobijaju nove oblike u vremenu tehnološke revolucije

Svetlucava dekoracija za kuću dolazeće praznike svakako će učiniti spektakularnijim.Navikli smo na kineske lampice, kugle, sveće i svetlucave trake, koji se decenijama nisu menjali na jelkama. Tehnološko doba je modernizovalo čak i ukrase za proslavu Nove godine.Sneško kiborgOvaj polusneško-polurobot je ledeni kiborg. Napaja se putem USB kabla preko vašeg računara, ima pokretne metalne ruke, jedinstven zvuk i oko od LED svetala koja su inspirisana "betlstar galaktikom", koja svetle velikom brzinom u nekoliko boja.Dobio je i crveni šal da više podseća na novogodišnje praznike. Može se naručiti na internetu za 10 evra.

Svetla sa hologramomOva tri praznična svetla puštaju vesele slike i boje ispred vaše kuće u svim pravcima do 20 metara daljine. Ako vam svetla nisu dovoljna da zadivite prolaznike i komšije, onda možete puštati do 20 božićnih i novogodišnjih pesama. Svako od tri svetla ima mogućnost puštanja do 75 slika, uključujući Deda Mraza, sneška ili irvasa. Mogu čak i da imitiraju padanje snega. Sve to uz muziku. Preko interneta koštaju 200 evra.

Frižider-konobarBavarsko bure frižider može da primi do 12 flaša pića i da ostane dovoljno prostora za led. Radi na daljinski, tako da opušteno možete u radijusu od 12 metara da dostavite piće svojim prijateljima. Budući da je veoma zabavan, nemojte pokvariti slavlje raspravljajući se oko toga kod koga će biti daljinski. Hlađenje i hodanje pokreću devet baterija, uz koje dobijete i punjač. Ovog konobara u obliku frižidera možete pazariti na netu za 75 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track