HP promovisao  nov tablet EliteBook Revolve

Tehnologija

HP promovisao nov tablet EliteBook Revolve

Tech -
Novi tablet računar poseduje ekrano koji se okreće i osetljiv je na dodir, iprateća dodatna oprema

BEOGRAD- HP je proširio listu poslovnih tableta najavom novog modela poslednje generacije – HP EliteBook Revolve – notebook računara sa ekranom osetljivim na dodir koji se može okretati, štokorisnicima omogućava da lakše prikažu svoj rad, a može se i preklopiti kakobi se koristio i kao tablet.Sa mogućnošću transformacije jednim jednostavnim pokretom, HP EliteBook Revolve je osmišljen za poslovne i institucionalne korisnike kojima je istovremeno potreban ultratanki notebook i tablet sa ekranom osetljivim na dodir. Sa Intel® Core™ procesorima treće generacije i optimizacijom za Windows® 8(1), HP EliteBook Revolve nudi neverovatne performance i predstavlja notebook snažne konfiguracije, uz fleksibilnost brzog transformisanja u tablet sa HD(2)ekranom osetljivim na dodir.

HP je takodje predstavio novi HP Multi-Tablet Charging Module(3 ), koji brzo i lako puni i čuva do 10 tablet računara koristeći samo jednu utičnicu. Prilagođen za različita radna okruženja, ovaj modul obezbeđujesve priključene tablete putem mehanizma za zaključavanje i bravom na vratancima sa zadnje strane.

“HP je posvećen tome da njegov Elite tablet rešenja pruži korisnicima performanse koje su potrebne za vrhunsku produktivnost njihovih zaposlenih, uz dizajn koji će im omogućiti da budu ponosni gde god da ga ponesu, a sve to bez žrtvovanja usluga i zaštite koji otklanjaju sve glavobolje iz IT sektora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track