Orion i Kurir poklanjaju 50 vaučera za android aplikaciju „Orion Ring“!

Novogodišnji poklon

Orion i Kurir poklanjaju 50 vaučera za android aplikaciju „Orion Ring“!

Tech -
U saradnji sa portalom Kurira, ekskluzivno, aplikaciju mogu koristiti svi vlasnici uredjaja sa android operativnim sistemom, nevezano kom mobilnom operatoru pripada njihov broj. „PIN Kod“ sa poklon kreditom, u vrednosti od 100 dinara, dobiće 50 najbržih čitalaca Kurira.

U duhu predstojećih praznika, u vreme poklona i ljubavi - Orion telekom, razvio je android aplikaciju čija je osnovna namena – jeftino telefoniranje! U saradnji sa portalom Kurira, ekskluzivno, aplikaciju mogu koristiti svi vlasnici uredjaja sa android operativnim sistemom, nevezano kom mobilnom operatoru pripada njihov broj. „PIN Kod“ sa poklon kreditom, u vrednosti od 100 dinara, dobiće 50 najbržih čitalaca Kurira.

Preporučujemo da se aplikacija koristi sa WiFi mreža, jer, korišćenjem 3G ili GPRS signala može dodatno uvećati Vaš račun za mobilni telefon. Korišćenjem WiFi mreže, funkcionalnost jeftinijih tablet-uređaja, koji uglavnom nemaju SIM karticu, a imaju Android OS i instaliranu aplikaciju „Orion Ring“, praktično, postaju „prenosni-fiksni“ telefoni.Cene poziva već od 5,55 dinara! Ne propustite ovu priliku da razgovarate sa svojim najbližima širom sveta, nesputani idejom o trošku razgovora, makar za Novu godinu i Božić!

Primera radi, minut razgovora sa Nemačkom, SAD, Kanadom, Kinom, Australija, Novi Zeland, UK, Rim, Beč, Pariz ... košta samo 5.55 dinara sa uračunatim PDV-om. Aplikaciju, korisničko uputstvo i spisak najčešće pozivanih destinacija sa cenama, čitaoci Kurira mogu preuzeti sa adrese http://www.oriontelekom.rs/android/ a uskoro će se pojaviti i na Google Play!

Dodatno, korisnici usluge fiksne telefonije, operatora Orion telekom, bez ikakvih ograničenja mogu instalirati i koristiti Android aplikaciju „Orion Ring“, koristeći svoj, ranije verifikovani korisnički nalog kod Orion telekoma, pretvorivši svoj „smart“ uređaj u fiksni telefon. To konkretno znači, da korisnik kod kuće na svom „smart“ telefonu, ima pored svog mobilnog broja i fiksni broj. Plaćanje ove usluge, naravno, ide kroz mesečni račun bez ikakvih skrivenih troškova.

Prvih 50 najbržih čitalaca Kurira koji na našem sajtu ispod ovog teksta ostave komentar sa svojim imenom i prezimenom dobiće besplatan vaučer u vrednosti od 100 dinara.

Najbržih 50 čitalaca koji su osvojili vaučer nalaze se na listi ispod:

1. Aleksandar Vlacic

2. Ivan Simic

3. Slobodan Bulajić

4. Marko Mitic

5. Nenad Stević

6. Merima Nikolić

7. Mirza Balihodžić

8. Nebojša Danojlić

9. Aleksandar Živančević

10. Milica Stjepanović

11. Branislava Petras

12. Vladan Nedeljković

13. Dimitrije Stjepanović

14. Vanja Savković

15. Vladimir Brajović

16. Tamara Vukčević

17. Branka Aranđelović

18. Nikola Stjepanović

19. Milisav Stjepanović

20. Miloš Savković

21. Adela Ivetić

22. Đorđe Žuža

23. Budimir Dokić

24. Miodrag Dragić

25. Vesna Kovačević

26. Zoran Marjanović

27. Zoran Janković

28. Krivokapić Natalija

29. Milija Stanković

30. Vladimir Vasiljević

31. Lidija Đorđević

32. Predrag Isaković

33. Aleksandar Milijaš

34. Vladan Vasić

35. Milan Jovanović

36. Ivana Šoškić

37. Radan Pudić

38. Milan Škrbić

39. Miroslav Ćosić

40. Jelena Kovačević

41. Boris Dešić

42. Aleksa Krsmanović

43. Ninković Marina

44. Ivan Ilijevski

45. Vladimir Stanković

46. Milan Baranac

47. Todorović Damir

48. Nikola Rakićević

49. Ratko Radojević

50. Ilija Gavrilović

Dobitnici vaučere mogu podići na portirnici Kurira u Vlajkovićevoj 8 do ponedeljka u 12 časova. Nakon što je dobijena pobednička lista, isključena je mogućnost ostavljanja komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track