BUS PLUS ZA DŽ: Besplatna aplikacija za lociranje kontrolora!

HAJ-TEK ŠVERCERI

BUS PLUS ZA DŽ: Besplatna aplikacija za lociranje kontrolora!

Tech -
Na Fejsbuk stranici Bus Plus Lokator postavljeni su linkovi za skidanje besplatne aplikacije pomoću koje je moguće anonimno dojaviti ili samo proveriti u kom delu grada ima kontrole, na kojoj autobuskoj liniji, koliko kontrolora ima, kao i to da li uopšte ima kontrole.

Ujedinjeni protiv kontrolora!

Na Fejsbuk stranici Bus Plus Lokator postavljeni su linkovi za skidanje besplatne aplikacije pomoću koje je moguće anonimno dojaviti ili samo proveriti u kom delu grada ima kontrole, na kojoj autobuskoj liniji, koliko kontrolora ima, kao i to da li uopšte ima kontrole. Aplikacija funkcioniše po principu klasične aplikacije za dopisivanje, s tim da je potrebno uneti broj linije, tekst dojave u kome se detaljnije opisuje lokacija i obeležiti da li je komunalna policija u pratnji kontrolora.

Bus Plus Lokator postoji u verzijama za Android, Ajfon, Simbijan i Vindouz telefone, i prema reakcijama korisnika funkcioniše ispravno na svim navedenim operativnim sistemima, međutim nema je na zvaničnim marketima Gugla, Epla i Majkrosofta iz razloga što se ti servisi plaćaju, a autori aplikacije nemaju nikakav početni kapital. Na stranici su postavljena i uputstva za instalaciju svih verzija pojednačno, a na snimku možete pogledati kako instalirati aplikaciju na Android telefonu nakon što skinete potrebne fajlove.

http://www.youtube.com/watch?v=7UOAw124y1s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track