Pogledajte: kako pojačati Wi-Fi signal uz pomoć hladnog piva

Pogledajte: kako pojačati Wi-Fi signal uz pomoć hladnog piva

Tech -
Na internetu već kruži nekoliko načina kako je moguće poboljšati signal, bez kupovine opreme i trošenja novca, koliko su saveti zanimljivo govori i informacija da je to moguće postići uz pomoć piva

NJUJORK- Korisnike interneta na ajfonima, smartfonimai li tabletima ništa ne može iznervirati kao slab Wi-Fi signal.Na internetu već kruži nekoliko načina kako je moguće poboljšati signal, bez kupovine opreme i trošenja novca, koliko su saveti zanimljivo govori i informacija da je to moguće postići uz pomoć piva.

Da bi korisnik Wi-Fi signal povećao bez kupovine dodatne opreme može uraditi sledeće:

1.Proverite kanale: Kada prvi put postavite i podesite Wi-Fi, najverovatnije je namešten na određeni kanal, obično na onaj koji ima najmanje gužve. Postoje onlajn alati koji se mogu koristit kako bi se proverilo na kom kanalu se nalazi ruter. Ti alati će pomoći da se pronađe i kanal koji je slabije opterećen.

2. Premestite opremu: Problem može biti i u tome da je vaš usmerivač zabijen negde između baze bežičnog telefona, konzole za igrice, televizora, hi-fi linije i drugih uređaja. Ili se nalazi u nekom delu vašeg stana ili kuće gde se najčešće povezujete na Wi-Fi koji smanjuju jačinu signala. Pronađite mesto bez metalnih predmeta, budite kreativni ponekad to može biti i kupatilo.

3.Pivo: Kada dože kriza u uspostavljanju veze to se može postići čak i pivom i to u nekoliko koraka: 1: Uzmite pivo u konzervi. Korak br. 2: Popijte ga. Korak br. 3: Odsecite donji deo konzerve. Korak br. 4: Odsecite gornji dio limenke, ali ne do kraja kako biste ostavili pričvršćen deo sa rupom kroz koju istieče pivo. Korak br. 5. Dobrim makazama isecite konzervu tako da se ona otvara kao list papira. Korak br. 6: Kroz rupu konzerve provucite antenu usmerivača, najbolje je da tako raširenu konzervu dodatno pričvrstite nekim lepilom. Na taj način možete uživati u nekoliko dodatnih "linija" na pokazivaču jačine signala Wi-Fi veze.

http://www.youtube.com/watch?v=7xygmNzNbkQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track