IT: Susret srpskih i nemačkih stručnjaka

Štutgart

IT: Susret srpskih i nemačkih stručnjaka

Tech -
Udruženja i partneri iz Nemačke već su krenuli u aktivnu promociju ovog događaja, a tim povodom je kreiran i portal

Predstavnici srpskog i nemačkog sektora informacionih tehnologija (IT) organizovaće poslovne susrete 21. februara u Štutgartu.

Inicijativu za održavanje poslovnog dijaloga pokrenuli su Vojvođanski IKT klaster, IKT Netvork i NiCAT klasteri, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ, Steinbeis Europe Zentrum i drugim partnerima iz dve zemlje. navodi se u saopštenju inicijatora.

Udruženja i partneri iz Nemačke već su krenuli u aktivnu promociju ovog događaja, a tim povodom je kreiran i portal http://serbianitday.talkb2b.net, koji istovremeno služi i kao platforma za zakazivanje b2b (biznis tu biznis) sastanaka.

Srpska IT preduzeća koja su registrovana na ovom portalu, njihove ponude i zahtevi za saradnju biće promovisani u Nemačkoj kroz partnersku mrežu. Registracija i učešće na događaju su besplatni, a SIEPA (Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza) će ovaj dogadaj uključiti u program refundacije troškova za nastupe u inostranstvu za ovu godinu.

Ovo je svakako dodatni podsticaj domaćim IT preduzećima koja su zainteresovana za saradnju sa IT sektorom u Nemačkoj da se prijave za učešće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track