LG dobio 7 nagrada za dizajn
Foto: EPK

Internešnl Forum

LG dobio 7 nagrada za dizajn

Tech -
Od svih nagrađenih proizvoda kompanije LG, posebno se izdvajaju smart telefoni Optimus G i Optimus L9

Kompanija LG Elektroniks dobila je sedam priznanja za dizajn koje dodeljuje organizacija Internešnl Forum.

Kao jedna od najpoznatijih u ovoj oblasti, iF nagrada se svake godine dodeljuju proizvodima koji poseduju vrhunski i inovativni dizajn. Među nagrađenim proizvodima kompanije LG, nalaze se i smart telefoni Optimus L7 i Optimus L9, koji su dostupni na tržištu Srbije, ali i nedavno predstavljeni model Optimus G, navodi se u saopštenju.

U južnokorejskoj kompaniji smatraju da je vrhunski dizajn od velikog značaja ne samo zbog toga što upotpunjuje, već i zato što poboljšava njihove hardvere.

Od svih nagrađenih proizvoda kompanije LG, posebno se izdvajaju smart telefoni Optimus G i Optimus L9. Pored odličnog dizajna, Optimus G poseduje veliku efikasnost baterije i jedan od najsavremenijih ekrana na tržištu.

Ovaj uređaj koristi WXGA True HD IPS+ ekran od 4,7 inča, koji donosi unapređenu rezoluciju, poboljšano osvetljenje i jasnoću slike, kao i 100 odsto prirodan prikaz boja, navode iz kompanije.

Optimus LG je poslednji model i predvodnik L serije mobilnih telefona. Ovaj model, koji poseduje debljinu od 9,1 mm, poseduje IPS ekran, kameru od pet megapiksela i izdržljive 2,150 mAh baterije.

Ostali dobitnici iF nagrada su i smart telefoni Optimus L7, Optimus LTE 2, LG Lucid 4G, Optimus Life, kao i LG Smart Dongle, uređaj koji omogućava bežični pristup LG Smart televizorima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track