INTEL: Predstavljeni novi SSD diskovi
Foto: Rojters

525 serija

INTEL: Predstavljeni novi SSD diskovi

Tech -
Intelova SSD 525 serija pruža ultraprenosivo rešenje za skladištenje podataka male potrošnje u veličini hard diska od 2,5 inča

SANTA KLARA - Kompanija Intel predstavila je danas novu seriju SSD diskova 525 u maloj formi mSATA, sa performansama od šest Gb/s, saopšteno je iz kompanije.

Intelova SSD 525 serija pruža ultraprenosivo rešenje za skladištenje podataka male potrošnje u veličini hard diska od 2,5 inča, namenjeno inovativnim aplikacijama koje koriste Ultrabuk i tablet uređaji.

Uređaji su pogodni za nadogradnju AIO desktop, noutbuk, ultrabuk računara i radnih stanica, kao i za rešenja namenjena automobilima, digitalnim potpisima, ugrađenim video i prodajnim rešenjima.

Sistemi koji koriste Intel SSD seriju 525 dobiće pojačanje performansi za najzahtevnije aplikacije i zahtevne multitasking potrebe.

Intel SSD diskovi smanjuju rizik gubitka podataka usled potresa, vibracije ili udarca.

S novim performansama dostupnim u malom fabričkom pakovanju, podržanim Intelovim kvalitetom i pouzdanošću, Intel SSD 525 otvara vrata velikom broju kreativnih, dodatnih rešenja kao što su zabava u avionu, mobilne radne stanice, mikro serveri i IP telefonsko skladištenje.

Intel SSD 525 serija će biti dostupna u veličini od 30 gigabajta (GB), 60 GB, 90 GB, 120 GB, 180GB i 240 GB. Kompanija je počela da isporučuje modele od 120 GB i 180 GB, dok će dodatni kapaciteti i veći nivo isporuke uslediti u ovom kvartalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track