BORBA SE NASTAVLJA: Aliens Colonial Marines
Foto: EPK

Krvave bitke

BORBA SE NASTAVLJA: Aliens Colonial Marines

Tech -
Uđite u svet marinaca i aliena, borite se rame uz rame sa saborcima protiv vanzemaljaca ili budite krvoločno stvorenje i uništite ljudsku rasu

Nova igra koja će oduševiti fanove "Alien" filmova stiže 12. februara.

"Aliens: Colonial Marines" se već može kupiti preko njihovog zvaničnog sajta ili preko gejming platforme Steam, a igra nudi solo misije, KO-OP ili onlajn mrežno igranje.

U ovom nastavku ste član elitne jedinice USCM koja će se boriti protiv zastrašujućh stvorenja velikih zuba, kiselinom umesto krvi i smrtonosnim kandžama.

Imaćete na raspologanju veliki arsenal oružija od pušaka i raketnih bacača, do bacača plamena i snajpera. U ovom delu tvorci igrice su napravili i raznoliku opremu koju mozete da menjate po volji.U mrežnom onlajn igranju možete birati između marinaca ili aliena, a krvave borbe se odvijaju u arenama, ukoliko izabere da igrate sa alienom na raspologanju će vam biti nekoliko vrsta ovih krvoločnih vanzemaljaca.KO-OP mod podržava do četiri igrača, a daje mogućnost prelaženja kampanje sa prijateljima ili mod za preživljavanje.Inače, igru su dizajnirali iz kompanije "Gearbox" koja je radila i fantastični Borderlands 2, a ukoliko se odlučite da kupite igru pre 12. februara dobijate jedinstveno oružije i opremu na poklon.

http://www.youtube.com/watch?v=1ntpKCd4Oaw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track