2u1: Sonijiev laptop i punjač za pametne telefone
Foto: EPK

Novi model

2u1: Sonijiev laptop i punjač za pametne telefone

Tech -
Vaio računar serije E 11 poseduje AMD Dual-Kor procesor i donosi brojne multimedijalne mogućnosti, uz bateriju koja traje i do šest sati

Kompanija Soni predstavila je novi Vaio prenosivi računar serije E 11, koga odlikuje prepoznatljivi dizajn sa zaobljenim ivicama i ekran dijagonale 11 inča.

Uprkos maloj veličini, Vaio računar serije E 11 poseduje AMD Dual-Kor procesor i donosi brojne multimedijalne mogućnosti, uz bateriju koja traje i do šest sati.

IksLaud (xLOUD) i Klir Fejz (Clear Phase) tehnologije omogućavaju savršen i prirodan zvuk bez distorzije, tako da će korisnik u potpunosti uživati uz omiljene filmove i video igrice.

Ovaj Vaio računar poseduje HD veb kameru sa Eksmor for PC (Exmor for PC) tehnologijom koja omogućava oštriju sliku prilikom video poziva, a upravljanje dokumentima i fajlovima je olakšano zahvaljujući velikoj tačped površini osetljivoj na dodir.

Vaio serija E 11 takođe poseduje i impresivne mogućnosti povezivanja, uključujući USB 3.0, Blutut 4.0 i HDMI izlaze, a takođe može da posluži i kao punjač za pametni telefon.

Rapid vejk opcija omogućava da bude spreman za rad za samo nekoliko trenutaka, štedeći dragoceno vreme koje se gubi čekajući da se drugi računari pokrenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track