Nokija lumia od marta u Telenoru
Foto: Nokia.com

Dva nova modela

Nokija lumia od marta u Telenoru

Tech -
Pametni telefon "nokija lumia 820" korisnici će moći da kupe za dinar uz paket Prenesi i Surfuj 3.000, a model lumia 920 za dinar uz paket prenesi premium XL, uz ugovornu obavezu na dve godine

Kompanija Telenor predstavila je danas dva nova modela nokija lumia telefona, koji će početkom marta biti dostupni za korisnike ove mreže.

Pametni telefon nokija numia 820 korisnici će moći da kupe za dinar uz paket Prenesi i Surfuj 3000, a model Lumia 920 za dinar uz paket Prenesi Premium XL, uz ugovornu obavezu na dve godine.

Ovi uređaji se već mogu rezervisati putem sajta www.telenor.rs, a zahvaljujući saradnji sa Majkrosoftom prvih 20 korisnika koji poruče telefon dobijaju "Ofis 365 Home Premium" licencu na godinu dana.

Direktor marketinga u Telenoru Oliver von Gagern je kazao da pametna mreža omogućava da se iskoristi sav potencijal ovih telefona, bilo da je u pitanju posao ili zabava.

"Novom ponudom nastavljamo korisnicima da pružamo najširi i najrelevantniji izbor vrhunskih uređaja i platformi na srpskom tržištu“, dodao je gagern.

Jedna od ključnih prednosti nokija lumia modela je platforma Vindouz fon osam operativni sistem, koji donosi brzinu u pristupu aplikacijama u Vindouz storu, kao i prirodnu integraciju ka klaud platformi.

Vindouz fon osam korisnicima omogućava veću mobilnost i lakši izbor vremena, mesta i načina za obavljanje željenih radnji.

Ono što ga čini posebnim, jeste činjenica da jednako dobro funkcioniše pomoću miša i tastature kao i na uređajima sa ekranima osetljivim na dodir.

Generalni direktor Majkrosoft Srbija Jugoslav Pirić je kazao da ovaj telefon, baziran na istoj tehnologiji koja pokreće i novi Vindouz osam, poseduje najnapredniji operativni sistem koji je kompanija ikad napravila.

"Duboko smo uvereni da nakon sklopljenog partnerstva sa kompanijom Nokija, imamo proizvod koji će postaviti nove standarde na tržištu pametnih telefona", dodao je Pirić.

Lumia 920 ima ekran veličine 4,5 inča, jedinstvenu PjurVju kameru od 8,7 megapiksela, kao i mogućnost optičke stabilizacije slike koja omogućava visok kvalitet fotografija i video snimaka i u nepovoljnim uslovima kao što je nedostatak svetla.

Uz pomoć Smart Šut opcije svaki korisnik može ođednom snimiti čak pet fotografija i odabrati najbolju od njih, napraviti animaciju ili panoramske fotografije.

Lumiu 820 odlikuje kamera rezolucije osam megapiksela, ekran veličine 4,3 inča, hipersenzitivan je i omogućava brz i lak rad na ovom telefonu čak i u rukavicama zahvaljujući PjurMoušn HD+ tehnologiji.

KlirBlek tehnologija obezbeđuje svakom korisniku neometan rad i besprekornu vidljivost i na jakoj dnevnoj svetlosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track