TIM KUK: Epl nikada neće proizvoditi smeće!

Pristupačnija "jabuka"

TIM KUK: Epl nikada neće proizvoditi smeće!

Tech -
Naša vodilja su odlični proizvodi, nikada ne bi radili nešto što nije vrhunski, nismo zbog toga ovde, rekao je Tim Kuk, šef kompanije

Glasine o "jeftinom" Epl telefonu šire se svakog dana, a najbolji dokaz za sada je izjava šefa kompanije Tim Kuka na konferenciji Goldman Sachsa da "rade na tome da stvari budu povoljnije".

Kuk je rekao da je uočio veliki prostor u prodaji Epl proizvoda zbog činjenice da tek polovina korisnika u svetu ima pristupačnost njihovim proizvodima.

Jeftiniji telefon koji se planira u kompaniji ne znači da će njihov proizvod biti "smeće", jer kompanija ne planira da iz njihove proizvodne linije izađe nešto što je lošeg kvaliteta, izjavio je šef Epla.

"Naša vodilja su odlični proizvodi, nikada ne bi radili nešto što nije vrhunski, nismo zbog toga ovde", dodao je Tim Kuk.

Takođe on je izjavio da su spustili cene nekih proizvoda i naveo kao primer ajfon 4, i ajfon 4S, a naveo je da su zalihe telefona bile nedovoljne što ga je iznenadilo.

Inače, ovih dana su se pojavile nove glasine o jednom od Epl proizvoda, a reč je o "pametnom" ručnom satu koji će posedovati Blutut, glasovne mogućnosti, kameru i mogućnost reprodukcije muzike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track