BEZOBRAZAN: Za bogatog tinejdžera sve devojke kučke
Foto: Instagram

Lavish P

BEZOBRAZAN: Za bogatog tinejdžera sve devojke kučke

Tech -
Param je napravio i takmičenje za 15.000 dolara, a korisnici moraju da mu lajkuju fotografije i postave komentar
1 / 5 Foto: Instagram

Korisnici na Instagramu preplavljeni su fotografijama bezobraznog i iritantnog tinejdžera koji je pri tom i bogat. Ispod svake fotografije uglavnom piše uvrede na račun drugih korisnika i naziva ih "seljacima" i "kučkama". Njegovo je ime Param (barem tako stoji na jednoj od mnogobrojnih kreditnih kartica), a na Tviteru i Instagramu predstavlja se kao Lavish P, odnosno @itslavishbitch.

Na popularnom servisu za deljenje fotografija ima više od 18.000 sledbenika iako je aktivan tek nešto više od mesec dana.

U ličnom opisu mu piše: "Kučko ja sam bogat, bezobrazan, bahat i arogantan. 17 godina, kučka koja živi u San Francisku".

Na njegovim fotografijama često možete videti veliku količinu novčanica i razne luksuzne predmete, Luis Viton kolekciju, Epl gedžete i Roleks.

Uglavnom sve ovo prate uvredljivi komentari po druge korisnike, a napravio je i takmičenje za 15.000 dolara. Korisnici moraju da mu lajkuju fotografije i postave komentar, a izbor pobednika objaviće 23. februara. Ispod objave za takmičenej je takođe napisao "Srećno seljaci."

http://www.youtube.com/watch?v=DwRbrIHqNaw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track