GUGL NAOČARE: Novi pogled na svet oko vas
Foto: Www.gugle.com, Youtube.com

OK, naočare snimite video

GUGL NAOČARE: Novi pogled na svet oko vas

Tech -
Osim što ćete sa njima moći da zabeležite svaki trenutak svog života koji želite, nego ćete imati mogućnost uz stalnu internet konekciju da to podelite sa prijateljima preko interneta
1 / 5 Foto: Www.gugle.com, Youtube.com

Kompanija Gugl objavila je video i još neke detalje o njihovim očekivanim Gugl naočarima. Imaće mogućnost slikanja i snimanja uz glasovne komande "Ok, naočare napravite fotografiju" i "Ok, naočare snimite video".

Osim što ćete sa njima moći da zabeležite svaki trenutak svog života koji želite, nego ćete imati mogućnost uz stalnu internet konekciju da to podelite sa prijateljima preko interneta.

Kompanija je sada dala i mogućnost da korisnici Tvitera na #ifihadaglass daju svoj predlog kako bi koristili ovaj gedžet.

"Tražimo smele kreativne pojedince koji žele da nam se pridruže i budu deo stvaranja budućnosti naočara. Još smo u ranoj fazi i, pošto ne možemo da obećamo da će sve biti savršeno, možemo barem da obećamo da će biti uzbudljivo", piše u zvaničnoj izjavi.

U snimku koji možete pogledati ispod, vidi se kako možete da snimate fotografije i video, kako izgleda poziv sličan onom sa Skajpa, i dobijanje informacija i putokaza.

http://www.youtube.com/watch?v=v1uyQZNg2vE#!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track