Srbin napravio logo za PS4 konzolu
Foto: NemnjaB. 99designs.com

Najbolji

Srbin napravio logo za PS4 konzolu

Tech -
Konkurs za najbolji logo PS4 konzole održan je na australijskom sajtu za grafičke dizajnere, a učestvovalo je je 4.830 takmičara

Srbin Nemanja Blagojević napravio je najbolji logo za najavljenu Sonijevu PS4 konzolu, a konkurs je napravljen na sajtu za grafičke dizajnere "99designs". Na konkursu je bilo 4.830 takmičara.

"Ovaj dizajn je upravo ono što smo tražili – jasan, kreativan i prepoznatljiv. Mislim da se uklapa i u raniji Sonijev izgled, ali je takođe usmeren i ka budućnosti. Svaka čast, Nemanja”, napisao je administrator sajta "Justin99".

Na ovoj mreži lociranoj u Australiji svako može da predloži novi izgled obeležja za poznate svetske brendove, a ovaj sajt ima veliki uticaj u svetu dizajnera.

Soni će posle sedam godina izbaciti na tržište novu konzolu, a na prezentaciji u Njujorku nije prikazana. Nije ni objavljen datum izlaska i cena konzole, mada Britanci tvrde da će koštati oko 350 evra.

Ono što se zna je da konzola stiže oko Božića, a iz kompanije Soni obećali su značajan hardverski korak napred. Takođe su rekli da će konzola imati mogućnost povezivanja sa Fejsbukom, video streaming i još mnogo noviteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track