GEDŽETI: Olimpus XZ serija i Medkec slušalice

Kvalitet

GEDŽETI: Olimpus XZ serija i Medkec slušalice

Tech -
Olimpus kao i konkurenti nastavlja da predstavlja vrhunske kompaktne modele,a iz kompanije Mad Catz stižu nam nove gejmerske slušalice vrhunskog kvaliteta

Olimpus XZ serija.

Olimpus kao i konkurenti nastavlja da predstavlja vrhunske kompaktne modele koji su namenjeni kupcima koji su voljni da plate više za bolje karakteristike.

Tu na scenu stupa "Stylus XZ-10" model, point-and-shoot model koji košta $400. Ono po čemu ce ovaj model biti specifičan su sočiva koja ce u suštini biti bolja u odnosu na ona koja postoje kod Olimpus modela namenjenog entuzijastima, "XZ-2" koji košta $600.Ovaj model istovremeno poseduje 5x zum, odnosno 1/2.3“ 12 MP BSI CMOS senzor.

"XZ-10"poseduje i ekran od 3 inča visoke definicije, kao i prilagodljivi kontrolni prsten oko sočiva za brzu promenu podešavanja kao što su promene otvora blende i brzine okidača i programabilni Fn taster.

Medkec slušalice

"Medkec Interactive" (Mad Catz) je najavo da su F.R.E.Q.7 "Surround Sound" igračke slušalice koje karakteriše "Dolby Headphone" tehnologija dostupne za prednaručivanje.

Ove slušalice su deo kompanijinog opsega "GameSmart F.R.E.Q 7" slušalica i kompatibilne su sa širokim opsegom uređaja koji se ocekuje da ce biti dostupni tokom prvog kvartala fiskalne 2014. godine.

Slušalice su idealne da se koriste uz igre, gledanje filmova i druge aktivnosti i karakteriše ih "Dolby Headphone" tehnologija kao i "Dolby Pro Logic IIx" tehnologija koja je proširena sa 5.1 i 7.1 surround zvukom, što je savršeno rešenje za unapređenje kvaliteta igara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track