Pogledajte novi tablet HP slate7
Foto: EPK

Android

Pogledajte novi tablet HP slate7

Tech -
HP slate7 ima dijagonalu ekrana od sedam inča (17,78cm) i težinu od 368 grama, a spakovan je u kućište od nerđajućeg čelika sa dve kolorne kombinacije na poleđini - sivom i crvenom

Kompanija Hjulit Pakard (HP) je najavila HP slate7 tablet, baziran na dželi bin verziji Android operativnog sistema.

Ovaj tablet će biti dostupan u određenim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Afrike od maja, sa početnom cenom od 149 evra, navodi se u saopštenju.

HP slate7 ima dijagonalu ekrana od sedam inča (17,78cm) i težinu od 368 grama, a spakovan je u kućište od nerđajućeg čelika sa dve kolorne kombinacije na poleđini - sivom i crvenom.

Iz HP-a kažu da je ovo prvi tablet na tržištu sa ugrađenim "Beats Audio" sistemom, a korisnici će preko njega imati pristup svim Guglovim servsima.

HP slate7 ima ARM dual kor cortex-A9 procesor na 1,6 gigaherca, što ga čini brzim i efikasnim, dok integrisani bežični modul omogućava korisnicima pristup mejlu, internetu i najbitnijim aplikacijama.

Takođe HFFS (High-aperture-ratio Field Fringe Switcing) panel daje mogućnost širokih uglova gledanja dokumenata, igrica, fotografija i videa, čak i na otvorenom prostoru, na dnevnoj svetlosti.

Ovaj tablet ima kameru od tri megapiksela na poleđini, i VGA kameru spreda za četovanje, za pravljenje fotografija i snimanje videa.

Takođe uz HP ePrint(2) aplikaciju, korisnici mogu lako da štampaju dokumenta dok su kod kuće ili u pokretu, a zahvaljujući ovom servisu omogućeno je direktno štampanje iz većine instaliranih aplikacija.

http://www.youtube.com/watch?v=oVDWEQ1f9Ws

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track