Galaksi S3  najbolji telefon na svetu
Foto: REUTERS

Barselona

Galaksi S3 najbolji telefon na svetu

Tech -
Samsung glaksi S3 na kongresu mobilne telefonije u Barseloni proglašen je za najbolji telefon na svetu, dok je kompanija Samsung dobila priznanje najboljeg proizvođača uređaja

Samsung galaksi S3 proglašen je najboljim pametnim telefonom, dok je kompanija Samsung osvojila priznanje u kategoriji najbolji proizvođač uređaja godine, na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni.

Kako se navodi u saopštenju, najbolji potrošački elektronski uređaj osposobljen za mobilni telefon je Samsung galaksi kamera.Nakon što je kompanija prošle godine stekla status najboljeg prozvođača na čitavom tržištu mobilnih telefona, kao i na tržištu smart telefona, osvojena nagrada predstavlja priznanje stalnim Samsungovim inovacijama i vodećim linijama uređaja u industriji. Nagrada za galaksi S3 predstavlja priznanje moćnim performansama ovog uređaja, kao i neverovatnom odzivu potrošača. Najbolji Samsungov smart telefon, do sada je širom sveta prodat u više od 40 miliona komada, što ga čini najbže prodavanim uređajem u istoriji kompanije, ali i vodećim smart telefonom na svetu. Galaksi S3 predstavlja kombinaciju prirodne interakcije sa jednostavnom i trenutnom razmenom sadržaja, što daje spoj najboljeg iskustva i beskompromisnih performansi. Ovaj model je naslednik izuzetno uspešnog telefona galaksi S2 koji je GSM Asocijacija proglasila za "Najbolji smart telefon" 2012. godine.Galaksi kamera je prvi zaista povezani fotoaparat, koji predstavlja kombinaciju odličnih fotografija jednog kompaktnog fotoaparata i konektivnosti i prilagodljivosti koje dolaze sa 3G/4G i bežičnim povezivanjem, uz operativni sistem Android 4.1 (Jelly Bean). Kamera omogućava fantastične fotografije, lake za slikanje, uživanje, uređivanje i objavljivanje, gde god se korisnik nalazio. Korisnici su u mogućnosti da uređuju i objavljuju svoje slike istog trenutka, a da istovremeno dobiju odličan kvalitet fotografije. Direktor kompanije za IT i mobilne kommunikacije Samsung Elektronik Dž. K. Šin je kazao da je 2012. godina bila presudna za Samsung, jer su tada postavili nove rekorde u mobilnoj industriji.

"Sudije su prepoznale Samsungove inovacije u više kategorija. U kompaniji Samsung smo posvećeni ideji da treba da promenimo način na koji potrošači širom sveta doživljavaju svet mobilne tehnologije, u svim kategorijama i na svim tržištim'', dodao je Šin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track