VELIKI BRAT: Amerikanci počinju čipovanje beba i odraslih?!
Foto: Youtube.com

Šokantno

VELIKI BRAT: Amerikanci počinju čipovanje beba i odraslih?!

Tech -
Mikročip u kojem će biti ugrađena radio-frenkvencija (RFID) biće umetnut u svrhu kvalitetnije medicinske nege, a plan je da svi građani budu čipovani do marta ove godine

Neverovatna vest pojavila se u medijima širom sveta. "Obama Health Care Bill" zahteva da se svi građani i novorođenčad SAD-a čipiraju do mart 2013. godine. Hoće li se to ostvariti u tako kratkom vremenu ostaje da vidimo.

Mikročip u kojem će biti ugrađena radio-frenkvencija (RFID) biće umetnut u svrhu kvalitetnije medicinske nege.

Neke države poput Virdžinije već su u nastojanju da se takva ideja zaustavi prie nego se ozakoni. Kako je ovakav potez SAD-a svakim danom sve izvesniji, senatori Čarls Šumer i Lindsi Graham donose zakone pomoću kojih bi svim građanima omogućili posebnu biometrijsku karticu (National Biometric ID Card) kako bi se mogla dobiti dozvola za rad.

Pomoću te kartice i ugrađenog mikročipa i pomoću "Big Brother" elektronske baze podataka za praćenje, moći ćete biti identifikovani u svakom trenutku, gde god se nalazili.

"Čip će biti zamena za ličnu kartu kakvom je danas poznajemo. Ovo je samo vrh ledenog brega, od onoga što nas sve čeka u budućnosti", tvrdi Paul Mekgire.

"Bilderberg grupa dala je naredbu ugradnje mikročipa prvo u Americi pa kasnije i u celom svetu. Mnogi zbog ovoga napadaju Obamu, ali budimo realni, ko god da je na vlasti ovo je ideja još od Džordža Buša", rekao je Paul Mekgire, koji je o ovome pisao u svojim knjigama.

"Nova tehnologija toliko je napredna da zvuči kao naučna fantastika. Sveti Pavao pisao je kako će lažni prorok vladati svetom i nateraće nas da primimo pečat zveri. Mikročip ne mora nužno biti taj pečat, već početak odbacivanja Isusa Krista i prihvaćanje antihrista za našeg Boga. To su opasnosti i izazovi koji stoje pred nama", dodaje Mekgire.

http://www.youtube.com/watch?v=sKVj2V4-yPE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track