OSTVARENJE SNA: Postanite super čovek
Foto: Vimeo.com

Jednostavno genijalno

OSTVARENJE SNA: Postanite super čovek

Tech -
"Edios Audio" i "Edios Vision" nam omogućava da bolje čujemo i vidimo

Kompanije "Eidos" nedavno je napravila je možda najbolji uređaj ikada, a koji se sastoji od dva dela, a koji od vas može da napravi super čoveka. Jedan je zadužen da vam znatno poboljša vid, a drugi za sluh i zvuk uopšteno. Ovaj uređaj koristi vaša već urođena čula, samo što ih uz pomoć tehnologije znatno pojačava.

Primena je široka, sportisti mogu da usavrše svoje tehnike, muzičari zvuk, a gledaoci mogu da uživaju kao nikada do sada.

"Eidos Audio" nam omogućava da govor drugih osoba slušamo selektivnije, jer on neiutrališe pozadinske zvuke i buku, a pojačava ono što smo mi odabrali.

Za razliku od današnjih standardnih slušalica koje koriste dva kanala, ovaj uređaj koristi tri. Levi, desni i centralni usni koji koristi princip kosne kondukcije.

"Eidos Vision" pojačava način na koji vidimo pokret, tako što detektuje i pokriva kretanja, što nam omogućava da vidimo tragove i obrasce koji su inače nevidljivi golim okom.Ovaj projekat je delo dizajnera Mili Klajv-Smita, Tima Boklija i Jute Sugavare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track