SONI: Stigla nova Xperia L i Xperia SP
Foto: Soni.com

Kristalni ekran

SONI: Stigla nova Xperia L i Xperia SP

Tech -
Soni je u Londonu predstavio dva nova modela "Xperia" telefona koji imaju mnogo inovativnih tehnologija

LONDON – Soni je danas najavio dva nova modela "Xperia" pametnih telefona, koji će se pridružiti portfoliu za 2013. godinu – "Xperia SP" i"Xperia L". Model SP pametni telefon donosi 4G LTE opciju i izvanredno vizuelno iskustvo, sa kristalno čistim HD ekranom. "Xperia L" pametni telefon pruža prvoklasnu tehnologiju kamere u klasi sa HDR-om i za fotografije i video snimke, upotpunjeno sa ekranom visokog kvaliteta.

Xperia L

Ovaj telefon prvenstveno je namenjen ljubiteljima brze fotografije. Poseduje odličnu kameru od 8 megapiksela i dugme za brzi start kamere, čak i kada je telefon zaključan.Ekran je dijagonale 4.3 inča sa FWVGA displejom, a procesor je dvojezgrični tako da obezbeđuje brži rad uređaja. Naravno, kao i uz sve Sonijeve telefone i uz ovaj dolaze aplikacije za uživanje uz multimedijalni sadržaj.

Xperia SP

Telefon prepoznatljivog dizajna sa okvirom koji je izrađen od kvalitetnog aluminijuma. Koristi BRAVIA "Engine 2" tehnologiju koja analizira i automatski podešava vašu sliku.

Iluminacija, odnosno osvetljenje je podešeno tako da korisnik sam bira boju za svojaobaveštenja. Takođe, ovaj sistem "transparentnog osvetljenja" omogućava korisniku da podesi pulsiranja svetla u ritmu melodije.Poseduje ekran od 4.6 inča 720 HD "Reality Display" sa BRAVIA tehnologijom. Za smanjenu potrošnju baterije, odnosno uštedu energije pobrinuće se "Battery stamina" mod.

Soni "one-touch" funkcije su dostupne na oba modela, koje vam daju mogućnost da lako i brzo uživate u muzici i fotografijama na čitavom spektru uređaja, kao što je Soni "SRS-BTV5" prenosivi zvučnik i najnovija ponuda "NFC BRAVIA" televizora, sve samo jednim dodirom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track