TVITER MJUSIK: Tvitujte prijateljima svoje omiljene pesme

Novi servis

TVITER MJUSIK: Tvitujte prijateljima svoje omiljene pesme

Tech -
Aplikacija uključivala je kratki pregled, linkove za preporuke i popularno i sekciju za izbor izvođača

Popularni servis Tvter trebao bi do kraja ovog meseca da pokrene svoju aplikaciju za muziku. Ovi koraci usledili su nakon prošlogodišnje kupovine servisa za pretraživanje hipsterske muzike "We Are Hunted", piše Gardian.

Deo Tviterove strategije je da se fokusira na specifične medijske proizvode, a "Tviter Music" aplikacija trebala bi da se prvo pojavi za uređaje bazirane na ajOS uređajima i korisnicima omogući praćenje njihovih omiljenih izvođača i pesama, kao i deljenje i praćenje preporuka.

Streaming i pokretanje aplikacije trebao bi obaviti "Soundcloud", servis za deljenje muzike stacioniran u Berlinu. Zaposleni u "We Are Hunted" tvitaju testove već mesec dana. Probna aplikacija uključivala je kratki pregled, linkove za "preporuke“ i "popularno“ i sekciju za izbor izvođača.

Ukoliko "pratite“ izvođača, aplikacija će vam doneti njegovu biografiju sa "Soundclouda" i pregled pesama sa ajTjunsa. Muzika je jedna od najmoćnijih oblasti na Tviteru, sa sedam od 10 najpraćenijih korisnika u muzičkoj industriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track