Lindekin uveo porukeo poput Fejsbuka
Foto: Linkedin.com

Nova opcija

Lindekin uveo porukeo poput Fejsbuka

Tech -
Sada slanje poruka i pisanje statusa može biti direktnije i vođeno sa više korisnika istovremeno, ali se u poruke i statuse mogu ubaciti samo osobe sa kojima je korisnik prijatelj

Sada i na Linkedin mreži možete u svojim porukama i statusima da spomenete druge korisnike te mreže, baš kao što je to omogućeno na Tviteru i Fejsbuku. Ova funkcija se na Linkedinu zove “mentions feature” i svim korisnicima će biti omogućena uskoro. Za sada može da je koristi samo mali deo od preko 200 miliona Linkedin korisnika, i to onih koji govore engleski jezik.Sada slanje poruka i pisanje statusa može biti direktnije i vođeno sa više korisnika istovremeno, ali se u poruke i statuse mogu ubaciti samo osobe sa kojima je korisnik prijatelj.

Kako se ime osobe bude kucalo slovo po slovo, tako će Linkedin predlagati profile osoba/prijatelja, pa je dovoljno kliknuti na sliku profila da bi se kontakt dodao u poruku ili komentar. Sem što ubrzava pisanje, ova funkcija može biti od koristi i kada se ne zna tačno ime ili naziv profil osobe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track