Samsung predstavio galaksi mega uređaje!
Foto: Ign.com

Novi modeli

Samsung predstavio galaksi mega uređaje!

Tech -
Oba uređaja pokreće najnovija platforma Android 4.2 Dželi Bin, procesor sa dva jezgra, a poseduje i veliku internu memoriju

Kompanija Samsung predstavila je nove galaksi mega uređaje koji predstavljaju kombinaciju smart telefona i tableta sa ekranom od 5,8 i 6,3 inča, saopšteno je danas iz te kompanije.

Galaksi mega nudi mešavinu popularnih funkcija smart telefona i tablet računara poput podeljenih ekrana, multitaskinga između video snimka i drugih aplikacija i još mnogo toga, što sve zajedno daje besprekorno korisničko iskustvo.

Grup plej (Group Play) opcija omogućava laku razmenu sadržaja sa najviše osam uređaja u okviru iste Vaj-Faj mreže, dok Vočon pretvara uređaj u infracrveni daljinski upravljač za bogatiji doživljaj gledanja TV.

Opcija Samsung link omogućava jednostavno emitovanje fotografija, video snimaka, beležaka ili muzike na televizoru, tabletu ili personalnom računaru,

Galaksi mega je opremljen kamerom na poleđini od osam megapiksela i prednjom kamerom od 1,9 megapiksela, kao što poseduje čitav spektar različitih načina rada kamere kao što su drama šot (spaja uzastopne snimke objekta u pokretu), saund i šot (snima devet sekundi zvuka i glasa zajedno dok se pravi fotografija),rič ton, sports...

S travel pruža informacije o putovanju, lokalne vodiče, resurse i još mnogo toga, dok Stori album omogućava korisnicima da kreiraju album dnevnih događaja, čuva specijalne događaje na jednom mestu koristeći hronologiju, geografske informacije, kao što štampa digitalne albume.

Oba uređaja pokreće najnovija platforma Android 4.2 Dželi Bin, procesor sa dva jezgra, a poseduje i veliku internu memoriju sa mogućnošću proširivanja do 64GB.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track