SAMSUNG GALAKSI S4: Od 27. aprila dostupan u Srbiji!

Stiže svemirski smartfon

SAMSUNG GALAKSI S4: Od 27. aprila dostupan u Srbiji!

Tech -
Novi model biće dostupan na svim Samsung prodajnim mestima u Srbiji, kao i kod operatera

BEOGRAD - Najnovija generacija Samsungove linije smart telefona galaksi S4 može se očekivati kod domaćih operatora već od 27. aprila, nakon čega će biti dostupan i na svim Samsung prodajnim mestima u Srbiji.

Samsung galaksi S4, koji je zvanično predstavljen i u Srbiji, karakteriše ful HD super amoled ekran od pet inča sa 441 piksela po inču, kao i nova generacija gorila glas 3 i četverojezgarni procesor od 1.9 GHz.

Telefon osim toga poseduje primarnu kameru od 13 megapiksela na poleđini, dok dual kamera opcija omogućava obema kamerama, na prednjoj strani i poleđini, da istovremeno prave fotografije i video snimke.

Sa funkcijom grup plej korisnik može da uživa u muzici, fotografijama i igricama sa ljudima u okolini bez potrebe za bežičnim ili mobilnim signalom.

Ova inovativna funkcija omogućava korisnicima da se povežu direktno sa drugima kako bi razmenjivali, puštali i zajednički stvarali sadržaj i zabavu u istom trenutku.

Putovanja u inostranstvo olakšava funkcija "s translator" koja nudi instant prevod koristeći tekstualni ili glasovni prevod na aplikacijama koje obuhvataju elektronsku poštu, SMS i servis četon.

Galaksi S4 podržava HSPA+42 Mbps i 4G LTE što znači da korisnik može da se osloni na savršenu povezivost gde god da se nalazi u svetu.

Samsung smart pauza omogućava kontrolisanje ekrana pogledom, pa kada tokom gledanja video snimka korisnik pogleda na drugu stranu, video se pauzira, da bi odmah ponovo počeo kada se vrati pogled.

Direktor telekomunikacija Samsung Elektroniks za SEAD region Saša Oravec je kazao da je model galaksi S4 osmišljen tako da zbliži ljude, čineći svakodnevni život kvalitetnijim.

"Ovaj uređaj je postavio standarde na polju inovacija u tehnologiji mobilnih telefona objedinjujući iskustva korisnika širom sveta, koji su nam pomogli da dizajniramo ovako elegantan i moćan telefon", naveo je Oravec.

Prema njegovim rečima, kompanija Samsung neprestano pomera granice na polju inovacija i svaka funkcija uređaja galaksi S4 razvijena je na osnovu informacija koje su dobijene kroz interakciju sa milionima korisnika širom sveta.

"Kompanija Samsung će uvek biti posvećena stvaranju inovacija koje su inspirisane potrebama ljudi i učinićemo sve da korisnici u Srbiji uvek budu među prvima koji će moći da zakorače u novu eru tehnoloških dostignuća", dodao je Oravec.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track