VAJRLES MAJKA: Sa bebom priča preko ajpeda!
Foto: Www.medgadget.com

Pametna primena tehnologije

VAJRLES MAJKA: Sa bebom priča preko ajpeda!

Tech -
Ako se kojim slučajem u bolnici "Cedar-Sinai" u Los Anđelsu znajte da će vas medicinsko osoblje nakon porođaja opremiti i ajpedom

Bolnica u Los Anđelsu pokrenula je zanimljiv program pod imenom "BabyTime" koji omogućava majkama da preko ajpedu budu u kontaktu sa bebom.

Naime, mišljenja su podeljena, jedan deo majki nakon napornog porađanja želi da se odmorii i rastanak od tek rođenog deteta dobro im dođe,ali drugom delu novopečenih ili majki ponavljačica odvajanje od deteta doživljavaju kao najgoru noćnu moru.

Kako bilo, u određenim slučajevima, dete će jednostavno iz određenih preventivnih ili ozbiljnih medicinskih razloga završi u inkubatoru, čime se odvojenost od majke dodatno produžava. U jednoj lonsanđeleskoj bolnici majke uz novorođenče dobijaju i ajped.

Ako se kojim slučajem u bolnici "Cedar-Sinai" u Los Anđelsu znajte da će vas medicinsko osoblje nakon porođaja opremiti i ajpedom, kao i vaše novorođenče od kojeg su vas spletom okolnosti odvojili.

Ovaj program u bolnici nazvali su "BabyTime", a majkama je omogućeno njegovo korišćenje dva puta dnevno i to kako bi na ekranu ajpeda pogledali stanje svog deteta, a usput porazgovarali s osobljem koje se za njega brine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track