HUMANITARNO: Kafica sa Tim Kukom za 180.000 dolara!
Foto: Charitybuzz.com

Aukcija

HUMANITARNO: Kafica sa Tim Kukom za 180.000 dolara!

Tech -
Ne znamo da li ste oduvek želeli da popijete kafu sa Timom Kukom, ali sada to možete da uradite za 180.000 dolara, koji će otići u humanitarne svrhe

"Charity Buzz" organizacija organizuje u humanitarne svrhe susret sa Timom Kukom u centrali Epl kompanije, uz kaficu, keksiće i osveženje, a pošto je reč o aukciji trenutna cena je 180.000 dolara.

Druženje, odnosno "sastanak na visokom nivou" sa direktorom jedne od najmoćnijih kompanija trajaće između pola sata i sat vremena, tokom kojih će dva "dobitnika" imati priliku da razgovaraju sa Kukom i pitaju ga šta god požele (pod uslovom da se odgovori ne kose sa strogom politikom zaštite informacija te kompanije).Na portalu CB, koji će sav novac uplatiti za jednu od organizacija u Americi, početna cena sastanaka sa Timom Kukom bila je 50.000 dolara. Trenutno je aktuelna ponuda od preko 180.000 dolara, a do sada je ponude poslalo preko 50 zainteresovanih. Dva "ponuđača", koja ponude najveći iznos imaće priliku da se sretnu sa Timom Kukom.Da li ćete vi biti jedan od dva srećnika? Ako vam je Robert de Niro veći frajer i nekoliko sati s njim je na aukciji, da znate... Kuk i De Niro "čekaju" na ponude još 19 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track