SREĆNIK: Kupio knjigu za 3, a vredi 2.500 dolara!
Foto: Reddit.com

Amazon

SREĆNIK: Kupio knjigu za 3, a vredi 2.500 dolara!

Tech -
Jedan korisnik Redita ispričao je da je nedavno preko Amazona za tri i po dolara naručio polovnu knjigu Martina Lutera Kinga Jačina ljubavi, koja je kasnije procenjena na 2.500 dolara

Jedan korisnik Redita ispričao je da je nedavno preko Amazona za tri i po dolara naručio polovnu knjigu Martina Lutera Kinga "Jačina ljubavi", jer nova izdanja dostižu cenu i od 450 dolara. Za samo par dolara koje je odvojio za sitnu narudžbinu na Amazonu, mladić dobio iznenađenje života.

Nakon što je pošiljka stigla, otkrio je kako je za malo više od tri dolara dobio neprocenjivu kopiju knjige. Već na prvoj stranici pronašao je posvetu i, kako je naslućivao, autogram autora knjige lično.

Ekipa s Redita se uključila u utvrđivanje autentičnosti dokumenata i potpisa. Srećni kupac je odlučio da knjigu pokaže stručnjacima, a među komentarima se našla i procena kako taj primerak Luterove knjige može vredeti oko 2.500 dolara. Uprkos tome, mladić nema planova za prodaju.

"Knjigu ne nameravam da prodajem. To je jedna od najboljih stvari koja mi se ikad dogodila u životu, ako se zaista radi o njegovom originalnom rukopisu", napisao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track