Najnovije vesti

BOLIDI ZAŠTIĆENI: Kasperski lab i Ferari nastavili saradnju!
Foto: Www.formula1.com

Bezbednost

BOLIDI ZAŠTIĆENI: Kasperski lab i Ferari nastavili saradnju!

Tech
12:52h
Kasperski lab je Ferarijev sponzor od 2010. godine, a u aprilu ove godine ugovoreno je petogodišnje partnerstvo, čime će Ferari dobiti kompletnu endopint IT zaštitu

MOSKVA - IT gigant Kasperski , zvanični sponzor Ferari Skuderia tima, saopštio je danas da je napravio bezbednosna rešenja specifično namenjena potrebama ovog svetski poznatog brenda.

Kasperski lab je Ferarijev sponzor od 2010. godine, a u aprilu ove godine ugovoreno je petogodišnje partnerstvo, čime će Ferari dobiti kompletnu endopint IT zaštitu, navodi se u saopštenju.

Ističe se da je ovo rešenje skrojeno tako da zadovolji specifične potrebe italijanske kompanije i razvijeno je nakon šest meseci rada i rigoroznog testiranja.

Kasperski endpoint rešenje će biti instalirano na oko 4.000 računara, a dalje instalacije će se odvijati u narednoj godini kako bi se pokrili svi uređaji kompanije Ferari.

Projekat je jedinstven reper za industriju, s obzirom na to da Ferari ima posebne potrebe u pogledu bezbednosti.

Kasperski rešenja će biti instalirana ne samo na kancelarijskim računarima, već i na računarima koja kontrolišu proizvodne linije, kao i na tablete i pametne telefone zaposlenih.

Ferari je nametnuo stroge zahteve u IT bezbednosti, kako bi zaštitio proizvodni proces i osigurao bezbednost svojih vozača tokom trke, a Kasperski je zbog toga kreirala rešenje koje kombinuje jednostavnu upravljivost sa potpunom kontrolom nad kompleksnim sistemima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...