NEED FOR SPEED: Stiže nastavak popularne igre!
Foto: Youtube.com

Video

NEED FOR SPEED: Stiže nastavak popularne igre!

Tech -
EA je najavio novi nastavak Need For Speed serijala pod nazivom Rivals

EA je najavio novi nastavak "Need For Speed" serijala pod nazivom "Rivals". Kao što je bio slučaj i sa ranijim verzijama, igrači će moći da se nađu u ulozi uličnih trkača ali i policije koja pokušava da ih uhvati.

"Need For Speed: Rivals" imaće novi mod za igranje pod nazivom "alldrive" koji po njihovim rečima briše liniju između "singleplayer" i "multiplayer" igranja.

To znači da ukoliko igrate single plejer mod kod kuće, a vaš prijatelj na nekoj drugoj lokaciji čini to isto, ali je takođe i prijatelj sa vama preko igre, vaši svetovi će se spojiti pa ćete tako moći da naiđete na njega tokom vaše vožnje. "Rivals" radi na novoj generaciji "Frostbite 3" endžina koji je već predstavljen u demou za "Battlefield 4". Novi endžin nudi još više realizma i poboljšane grafike što je primetno i u tizer trejleru za igru. "Need For Speed: Rivals" razvija studio pod nazivom "Ghost" u saradnji sa Criterionom koji je bio zaslužan za "Need For Speed: Most Wanted" (2012) i "Hot Pursuit" igre kao i popularan "Burnout" serijal.

http://www.youtube.com/watch?v=83JZmu5rzgI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track