Novi Samsung galaksi uređaji stižu u junu!
Foto: Facebook.com, Samsung

London

Novi Samsung galaksi uređaji stižu u junu!

Tech -
Sudeći prema najavi koja je objavljena na Samsungovoj Fejsbuk stranici, 20. juna u Londonu videćemo nove galaksi i ATIV uređaje

Sudeći prema najavi koja je objavljena na Samsungovoj Fejsbuk stranici, 20. juna u Londonu videćemo nove galaksi i ATIV uređaje.

Korejski dnevnik "Korea Times" došao je još u martu do prvih informacija, prema kojima je već u to vreme naslednik galaksi nout 2 smartfona imao odabranu dijagonalu displeja, koja će iznositi čak 5.9 inča, a ekran će biti izađen u AMOLED tehnologiji.Samsung galaksi nout 3 trebao bi da, prema istim izvorima, ima čipset sa osam procesorskih i grafičkih jezgara, kao što će ih imati Samsung galaksi S4.Galaksi nout 3 će po dijagonali svog displeja stati tačno između novog modela Samsung galaksi nout 8 i postojećeg nout 2 modela, koji ima displej dijagonale 5.5 inča. Ipak, očekuje se da razolucija ne bude manja od Full HD-a, a to znači da će i gustina piksela biti nešto veća nego na nout 2 uređaju.Cena telefona neće biti manja od cene koju je imao Samsung galaksi nout 2 kada se pre šest meseci pojavio na tržištu, koja je u tom trenutku iznosila preko 700 evra.Dok ne stigne naslednik, pogledajte kako je ekipa MONDA iskoristila Note 2 u Barseloni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track