AKCIJA SAMSUNGA: U Švajcarskoj masovno pilje u galaksi S4!
Foto: Youtube.com

AKCIJA SAMSUNGA: U Švajcarskoj masovno pilje u galaksi S4!

Tech -
Ko izdrži da gleda u displej galaksija S4 tačno sat vremena, bez sklanjanja pogleda sa njega, osvaja jedan u boji po izboru

U Švajcarskoj, "Swisscom" operater i Samsung organizovali su promociju "Sve oči uprte u S4" tokom koje se reklamira "Smart Pause" opcija. Ko izdrži da gleda u displej galaksija S4 tačno sat vremena, bez sklanjanja pogleda sa njega, osvaja jedan u boji po izboru.

Svi prolaznici u četiri Švajcarska grada, koji izdrže da gledaju u displej galaksija S4 sat vremena, dobiće isti takav besplatno, dok će oni koji izdrže nešto kraće dobiti značajne popuste pri kupovini.Tokom glednja u displej pažnju će im odvlačiti razjareni policijski psi, koji reže i laju, zapaljena hot-dog kola, svađe bračnih partnera, kao i gomila drugih neuobičajenih stvari iz okoline.

Naime, "Smart Pause", pomoću renije predstavljene opcije praćenja pogleda, zaustavlja reprodukciju video materijala na telefonu kada korisnik skloni pogled sa displeja i nastavlja je kada on ponovo pogleda u njega.Pogledajte kako to izgleda u praksi.

http://www.youtube.com/watch?v=CsGlzu2NzX0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track