NOVI ADUT GUGLA: Superpovoljan telefon motorola moto x?!
Foto: Youtube.com

Smartfon

NOVI ADUT GUGLA: Superpovoljan telefon motorola moto x?!

Tech -
Gugl do kraja godine na tržište izbacuje novi telefon Motorola moto x, koji će po rečima predstavnika kompanije biti superpovoljan

Guglov novi adut, smartfon "moto x" znaće šta želite i pre nego što od njega to zatražite, ali će, ako je verovati najavama, koštati znatno manje i biti superpovoljan za razliku od konkurentnih modela kao što je ajfon.

Telefon, koji će biti u celosti proizvođen u SAD pod okriljem kompanije Motorola, trebalo bi da se na tržište pojavi krajem godine. Njegova glavna snaga biće unapređeni senzori koji će "upijati" ponašanje korisnika i kasnije reagovati u skladu sa tim informacijama, otkrio je Denis Vudsajd, predstavnik Motorole na nedavnoj konferenciji održanoj u SAD. Bez otkrivanja drugih detalja, Vudsajd je najavio da će "moto x" iz korena promeniti odnos između korisnika i telefona, prenosi Dejli Telegraf. Vudsajd je dodao da je "moto x" smartfon koji je, za razliku od svojih konkurenata, mnogo svesniji sveta koji ga okružuje i svega što se u okruženju dešava. "On dozvoljava da sa njim komuniciramo više nego što sada možemo sa aktuelnim uređajima. Osim toga, "moto x" dlično predviša potrebe korsnika", izjavio je Vudsajd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track