IKS BOKS ONE: Konzola stiže 5. decembra?!
Foto: Youtube.com

Majkrosoft

IKS BOKS ONE: Konzola stiže 5. decembra?!

Tech -
Jedan lanac prodavnica, koji će u ponudi imati novu konzolu, tvrdi da će ona koštati 599 evra i da će se prodavati od 5. decembra

Konzola kompanije "Majkrosoft" zvanično je predstavljena pre nekoliko dana, bez detalja o ceni ili o datumu prodaje.

Ipak, jedan od lanaca prodavnica koji će je imati u svojoj ponudi jeste "Extra Life". Na njihovom sajtu stoji da će se "iks-boks one" prodavati po ceni od 599 evra i da će korisnici moći da ga kupe od petog decembra ove godine.

Iz kompanije "Majkrosoft" još nisu reagovali na ovu informaciju, a najverovatnije se drže ranije najavljenog plana da te podatke objave na sajmu video-igara E3, koji se održava od 10. do 13. juna u San Francisku.

Osim svojim performansama i mogućnostima, ova konzola je izazvala velike polemike među budućim korisnicima. Naime, zbog načina verifikacije korisnika i igara, dovedena je u pitanje čak i moguća razmena igara među igračima.

Iz "Majkrosofta" su dali odgovor da će konzola imati jednostavna, ali sigurna podešavanja privatnosti, te da korisnici ne treba da brinu.

"Postojaće nekoliko opcija kako će se čuvati podaci i na koji način će moći da se dele sa drugim korisnicima" , stoji u izjavi Majkrosofta.

Ipak do početka prodaje nećemo imati tačne podatke o tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track