TOP 5: Telefoni koje očekujemo do kraja godine!
Foto: Hk-android.info

Smartfon lista

TOP 5: Telefoni koje očekujemo do kraja godine!

Tech -
Period pred leto je tradicionalno zatišje pred buru u svetu mobilnih telefona, a mi vam predstavljamo 5 očekivanih modela koja izlaze do kraja godine

Nove, unapređene opcije, bolji ekrani i kamere... Ovo je samo deo onoga što nas očekuje od kraja leta kada se većina kompanija sprema da pokaže svoje nove modele telefona. Neki su zvanično potvrđeni, neki još u okviru glasina, ali do kraja godine dobićemo nekoliko novih vodećih smartfonova.

Motorola X

Proizvođač kojeg je kupio Gugl pre dve godine nije previše aktivan na tržištu telefona, ali uskoro bi trebalo da se vrati u velikom svetlu i to modelom nazvanim X. Telefon koji će se takmičiti sa konkurentima poput Soni ksperija Z ili Htc one, imaće ekran od pet inča, fullHD rezoluciju i izuzetno jak hardver.

Status: NeodređenDatum: Jesen 2013.
Neksus 5
hk-android.info
hk-android.info
Telefone kompanije Gugl do sada su proizvodile razne kompanije. Poslednju i najuspešniju verziju pravio je južnokorejski LG, koji je najavio da odustaje od proizvodnje "petice". Iz tog razloga mnogi analitičari smatraju da će Gugl okrenuti svojim resursima i konačno spojiti svoj hardver i softver u svoj telefon. To znači da će neksus 5 proizvoditi Motorola, ali to su takođe još samo nagađanja.
Status: NeodređenDatum: Zima 2013.

Soni xperia ZR

mobiflip.de
mobiflip.de

Nakon što su napravili odličan posao sa modelom ksperia Z, japanski proizvođač je želeo da još jednom pomeri granice. Ovaj telefon će moći da snima HD video pod vodom do tri metra, otporan je na prašinu i ima izuzetno jak hardver koji pokreće poslednju verziju Androida.

Status: Uskoro u prodajiDatum: Jun 2013.

Ajfon 5S

Nesumnjivo sve oči su uprte u kompaniju EpL, jer mnoge kompanije su se približile, čak i prevazišle kvalitet njihovog telefona. Glavna promena se spominje u rezoluciji ekrana, koja bi trebalo da se popne do 1704 x 960 piksela.

Status: NeodređenDatum: Jesen 2013.
Nokija lumia 925
nokia.com
nokia.com

Finska kompanija uspela je nekako da se održi tokom turbulentnog perioda i počne ponovo da skuplja simpatije drugih korisnika. Sada su najavili jedan odličan telefon sa Vindouz fon 8 operativnim sistem, sa kvalitetnom kamerom i solidnim harverom.

Status: Uskoro u prodaji
Datum: Jun 2013.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track