LG: Novi zakrivljeni TV za 13.500 dolara!
Foto: Rojters

Nova tehnologija

LG: Novi zakrivljeni TV za 13.500 dolara!

Tech -
LG je u aprilu najavio 55-inčni zakrivljeni OLED HDTV, a uskoro treba očekivati prve pošiljke ovih televizora po ceni od 13.500 dolara

LG je u aprilu najavio 55-inčni zakrivljeni OLED HDTV, a uskoro treba očekivati prve pošiljke ovih televizora po ceni od 13.500 dolara. Televizor je težak svega 17 kilograma i poseduje ram od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima.

"Naši proizvodi koriste unapređenu IPS tehnologiju koja omogućava izvanredan kvalitet slike," izjavio je Havis Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije "LG Home Entertainment". "Ekrani za digitalnu signalizaciju vidljivi su iz gotovo svakog ugla, tako da korisnici mogu pratiti sadržaj iz bilo kog položaja i bez obzira da li je displej postavljen na otvorenom ili u zatvorenom prostoru." Za razliku od konvencionalnih televizora, ekrani koji se koriste na otvorenim površinama moraju biti vidljivi u svim uslovima osvetljenja i svim vremenskim prilikama. Ovaj model odlikuju i širok ugao gledanja, nepostojanje distorzije, kao i konzistentnost i kontrast boja. IPS profesionalni monitori kompanije LG poseduju i "Smart Energy Saving" tehnologiju koja omogućava uštedu od pribiližno 30 odsto električne energije u poređenju sa konvencionalnim modelima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track